Alessandra Ambrosio bikinis fotókkal halmozza el a világot idén nyáron

Forrás: Instagram/alessandraambrosio -
modell Alessandra Ambrosio bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég bemutattuk, hogy festenek a hús-vér világsztárok bikiniben, retus nélkül. Igyekeztünk minél több bikinis sztárt megmutatni, de úton-útfélen Alessandra Ambrosio fürdőruhás fotóiba botlottunk. A kétgyermekes modellmami ugyanis imádja magát fotózni, és azt is nagyon szereti, ha őt fotózzák - pláne a tengerparton. Az alakja tökéletes, még két gyerkőc után is; nézzétek meg ti is, mennyire!

Mit tesz az alakjáért Alessandra?

Természetesen edz, és figyel az étkezésére. Leandro Carvalho a trénere, és elég nagy hangsúlyt helyez a farizmok edzésére, néha még a lábsúlyokat is beveti. Emellett pedig a capoeira és a pilates is bekerült a modell edzéstervébe. Alessandra mindennap reggelizik, többnyire tojást és annak számos változatát fogyasztja. Ha kedve támad nassolni, akkor diót, mandulát eszeget, vacsorára pedig mindig valami könnyűt fogyaszt. Imádja a csípős ételeket, a japán konyha remekeit.

Így medencézik Alessandra barátokkal, Rio de Janeiróban:

Forrás: NORTHFOTO

Imádja magát fotózni, legalább annyira, mint az egyberészes fürdőruhákat:

Forrás: NORTHFOTO

Az óceán habjai között igazi sellőlány:

Forrás: NORTHFOTO

Természetesen nemcsak a bikinijeit, de a popsiját is irigyeljük:

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Fodrok 30 felett? Miért ne!

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Ez mondjuk nem egy paparazzofotó, de azért elég jól fest így is Alessandra:

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Ennél szexibb fürdőruhát még nem is láttunk idén:

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

A pózolás is könnyen megy a modellnek:

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Ha pedig ilyen alakot szeretnél, kóstold meg a frissítő csodavizeinket, vagy próbáld ki ezt a pár hasizomgyakorlatot!

Forrás: Instagram/alessandraambrosio
Rengeteget edzel, de nem mozdul a mérleg nyelve? Ez az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150626-a-mozgastol-lehet-e-fogyni-valojaban-ime-az-uj-kutatas-eredmenyei.htmlIsmered az érzést, amikor egy egész heti kemény edzés után a mérleg mutatója egy millimétert sem billent lefelé, vagy amikor több kilométernyi biciklizés után meg mersz enni egy süteményt, máris felszaladt rád némi felesleg? Sokszor érzed úgy, hogy a testmozgás nem mindig hozza meg a várva várt eredményt, és nem hogy fogysz tőle, de néha egyenesen hízol?Ez Zsír!ThinkstockCsak semmi Photoshop! Szupersztárok retus nélkül, bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150630-vilagsztarok-bikiniben-a-strandon-2015-ben-kate-hudson-selena-gomez.htmlA megbízható Photoshop vagy az okosan beállított szelfi bizony csodákra képes. Ám a sztárok sem tudják mindig megakadályozni, hogy lesifotók készüljenek róluk, amiket aztán nemigen manipulálnak a képkészítők. Nemrég mutattunk néhány iszonyú dögös modellmamit bikiniben, most jöhetnek a hús-vér színésznők, énekesnők a strandon - technikai trükkök nélkül!Ez Zsír!NorthfotoVége a kalóriaszámlálásnak - az új trend a tiszta étkezéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-tiszta-etkezes-mire-jo-mit-kell-tudni-rola.htmlKi nem állhatod a klasszikus, kínzó fogyókúrákat? Akkor a clean eatinget, vagyis a tiszta étkezést neked találták ki! Ez Zsír!ThinkstockHogy hizlal-e egy nyári hétvége? De még mennyire!http://www.life.hu/ez-zsir/20150701-mennyi-kaloriat-viszunk-be-a-szervezetbe-egy-hetvegen-okos-megoldasok.htmlNyár van, így bőven belefér a fagyi, a koktélok, a halászlé fehérkenyérrel és a rengeteg strandkaja? Szó se róla, néha kell egy kicsit bűnözni, de ha alapvetően az a célod, hogy a meleg hónapokban se szaladjon fel rád egy kis felesleg, akkor érdemes odafigyelned az étkezésedre a lazuláskor is!Ez Zsír!ThinkstockAz afrikai zöldségek a legújabb szuperélelmiszerek? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/ez-zsir/20150625-a-kutatok-szerint-az-afrikai-zoldsegek-a-legujabb-szuperelelmiszerek.htmlBár nem mindenki számára étvágygerjesztők, az afrikai juta len, az ebszőlő és a csüngő csokrosinda lehet a legújabb szuperélelmiszer. De vajon mire is jók ezek a különleges hangzású élelmiszerek?Ez Zsír!ThinkstockGrillkaja dögivel, csak egészségesen - így maradhatsz karcsú a grillpartik után ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20150630-egeszseges-finomsagok-grillezeskor.htmlA grillételek már önmagában sokkal egészségesebbek, mint ha mondjuk paprikáskrumplit vagy pörköltet fehér kenyérrel veszel magadhoz a nyári kerti partin. De ez még semmi - most megmutatjuk, hogyan kombináld az fogásokat a grillpartin, hogy egy deka felesleg se szaladjon fel rád.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.