A héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Jennifer is hibázhat

Az éhezők viadala című film utolsó részével járja a világot a dögös Jennifer Lawrence, aki a múlt héten roppant szexi volt, a héten azonban hibázott. A fehér miniruhát imádtuk, a hosszú, lepelszerű darabbal azonban nagyon nem tudunk mit kezdeni. Fő a változatosság? Nem mindig, Jennifer!

Forrás: AFP

 

Akik a fekete masnira voksoltak

A héten népszerűek voltak a fekete masnival díszített színes estélyik: Rosie Huntington-Whiteley a mályvaszínre, Dakota Johnson a mustársárgára szavazott - ez utóbbit különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Akiknek nem sikerült

Jennifer Connelly ruhája még csak-csak elment volna, de a kistáskája olyan volt, mintha Paris Hiltontól kölcsönözte volna. Ráadásul a rúzst is iszonyatosan hiányoltuk a sminkből - az összhatás elég fakóra sikeredett. De Christina Aguilera sem volt a topon - az énekesnő mostanában mintha kikerekedett volna, ez pedig még jobban látszott a héten viselt összeállításban. 

Forrás: Northfoto

 

A hét legszebbje

Olivia Palermo feketében gálázott, de istenien válogatta össze a kiegészítőket - letisztult szettjéhez abszolút feltűnő ékszereket viselt. Imádtuk!

Forrás: Northfoto