Matthew McConaughey Pharrell Williams David Beckham Calvin Harris Daniel Craig Kanye West Benedict Cumberbatch Chris Hemsworth Bradley Cooper vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a nők, a férfiak is nagyon igyekeznek, hogy a legjobb formájukat hozzák az egész világot lázban tartó vörös szőnyeges eseményeken. Lássuk, kiknek sikerült ez a legjobban 2015-ben!

David Beckham

Elképesztő, hogy a klasszikus elengancia és a rosszfiús külső mennyire összepasszol.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Chris Hemsworth

Imádjuk, hogy ennyire merész, és soha nem a megszokottat hozza. Ez az élénk kék szín, amit a Ultron kora premierjén viselt, keveseknek áll jól: Chris Hemsworth a ritka kivétel.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Calvin Harris

Nem véletlen, hogy Taylor Swift is felfigyelt a dögös dj-re, talán akkor is szürkében volt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Daniel Craig

James Bond a hamisítatlan brit szuperhős, aki ehhez méltón öltözött fel a legújabb rész premierjére: elegánsan és stílusosan.

Forrás: NORTHFOTO/ Steph / Visual Press Agency

Matthew McConaughey

Soha nem láttunk még sálat ennyire szívdöglesztőnek, mint Matthew McConaughey-n, aki lezser, olaszos stílusban jelent meg a cannes-i filmfesztiválon.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

Pharrell Williams

A Happy énekesének vörös szőnyeges öltözékeiben mindig van valami csavar. Ezzel sokszor bizony mellélő, de ez a zakós, farmeros megoldás nagyon vagány lett.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Eddie Redmayne

Nehéz eldönteni, hogy valóban az öltöny vonz-e minket, vagy inkább a tudat, hogy ez a szívdöglesztő férfi átvette aznap a legnagyobbaknak járó Oscar-díjat.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Kanye West

Ez az bársonyöltöny valszínűleg senki másnak nem állna jól Kim Kardashian férjén kívül, rajta viszont tökéletes. A sál nála is telitalálat.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Zac Efron

Nem is gondoltuk volna, hogy Zac Efron helyet kap majd ebben a válogatásban, de ezzel a szürke összeállítással abszolút meggyőzött minket.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Bradley Cooper

A sötétkék zakó és a sötétzöld ing, illetve nyakkendő kombinációja csak még sármosabbá és különlegesebbé tették Bradley Coopert.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew Toth

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Hoppá! Egy szál tangában pózolt Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20151125-heidi-klum-egy-szal-tangaban-pozolt.htmlA dögös modell egyre szexibb képekkel lepi meg Instagram-követőt – ezúttal csak egy tanga volt rajta. Trend--Micsoda?! Berki Krisztián műszempillákat rakatott felhttp://www.life.hu/trend/20151125-berki-krisztian-muszempillaval-hodit-a-macso-szerint-igazan-dogos-a-pillakkal.htmlA népszerű műsorvezető lassan az összes szépészeti beavatkozáson átesik, és nem riad vissza, ha csinos lányok helyett rajta kísérleteznek. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy festettek az álompárok 1900-tól napjainkig - Videó! http://www.life.hu/trend/20151124-igy-valtozott-a-noi-es-es-ferfi-szepsegideal-az-evtizedek-alatt-erdekes-video.htmlAhány évtized, annyi stílus. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, melyből most egy pár perces videó is készült. TrendOrigoÍgy változnak a férfiak Disney hercegnővé - Vicces videó!http://www.life.hu/trend/20151124-disney-hercegno-maszkiroznak-tobb-pasit-a-nevetest-garantalt.htmlMiért ne lehetne egy királylánynak szőrős lába? Néhány vállalkozó kedvű jelentkezőt elmaszkíroztak gyermekkorunk kedvenc mesehőseivé. Trend--Dögös dekoltázsfotót dobott Sarka Kata - Szexi szelfi!http://www.life.hu/trend/20151124-sarka-kata-dekoltazsa-szelfi.htmlEnnél jobban nem is indíthatta volna a reggelt Sarka Kata. Lelkes férfirajongóinak biztosan kocsányon lógnak most a szemei. TrendOrigoMerészen kivágott ruhában premierezett Jada Pinkett Smithhttp://www.life.hu/trend/20151124-jada-pinkett-smith-mereszen-kivagott-ruhaban-jelent-meg-egy-filmpremieren.htmlMindössze néhány csillogó szál takarta el Will Smith feleségének testét egy Los Angeles-i filmpremieren. Túlzás vagy dívás? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.