Nemcsak a nők, a férfiak is nagyon igyekeznek, hogy a legjobb formájukat hozzák az egész világot lázban tartó vörös szőnyeges eseményeken. Lássuk, kiknek sikerült ez a legjobban 2015-ben!

David Beckham 

Elképesztő, hogy a klasszikus elengancia és a rosszfiús külső mennyire összepasszol. 

Forrás: AFP/Justin Tallis

Chris Hemsworth 

Imádjuk, hogy ennyire merész, és soha nem a megszokottat hozza. Ez az élénk kék szín, amit a Ultron kora premierjén viselt, keveseknek áll jól: Chris Hemsworth a ritka kivétel. 

Forrás: AFP/Justin Tallis

Calvin Harris 

Nem véletlen, hogy Taylor Swift is felfigyelt a dögös dj-re, talán akkor is szürkében volt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Daniel Craig 

James Bond a hamisítatlan brit szuperhős, aki ehhez méltón öltözött fel a legújabb rész premierjére: elegánsan és stílusosan. 

Forrás: NORTHFOTO/ Steph / Visual Press Agency

Matthew McConaughey 

Soha nem láttunk még sálat ennyire szívdöglesztőnek, mint Matthew McConaughey-n, aki lezser, olaszos stílusban jelent meg a cannes-i filmfesztiválon.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

Pharrell Williams 

A Happy énekesének vörös szőnyeges öltözékeiben mindig van valami csavar. Ezzel sokszor bizony mellélő, de ez a zakós, farmeros megoldás nagyon vagány lett.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Eddie Redmayne 

Nehéz eldönteni, hogy valóban az öltöny vonz-e minket, vagy inkább a tudat, hogy ez a szívdöglesztő férfi átvette aznap a legnagyobbaknak járó Oscar-díjat. 

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Kanye West 

Ez az bársonyöltöny valszínűleg senki másnak nem állna jól Kim Kardashian férjén kívül, rajta viszont tökéletes. A sál nála is telitalálat.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Zac Efron 

Nem is gondoltuk volna, hogy Zac Efron helyet kap majd ebben a válogatásban, de ezzel a szürke összeállítással abszolút meggyőzött minket.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Bradley Cooper

A sötétkék zakó és a sötétzöld ing, illetve nyakkendő kombinációja csak még sármosabbá és különlegesebbé tették Bradley Coopert. 

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew Toth