Ezen a héten bugyimutogatással, vagy éppen a fehérneműk hiányával sokkoltak a hollywoodi sztárok. Szerencsére azért szépérzékünk sem maradt kielégítetlenül: elegáns és letisztult ruhakölteményekkel és vagány street style szettekkel is megleptek bennünket a jó ízlésű hírességek. 

Virágmánia

A hollywoodi sztárok egyik nagy kedvence továbbra is a virágminta, ami ezen a héten Celine Dion és Nina Dobrev ruháját varázsolta fenségessé. Mindkét választás csillagos ötös.

Forrás: AFP

Fekete-fehér  

Ezen a héten két híresség is bebizonyította, hogy a klasszikus nem feltétlenül unalmas. Jourdan Dunn a British Fashion Awards vörös szőnyegén pompázott ebben az elegáns ruhában, míg Johnny Depp felesége egy filmpremierre választotta a manapság nagyon divatos bársony anyagú, androgün stílusú szettet.

Forrás: AFP

Átlátszó

Jennifer Lopeztől, az idei American Music Awards házigazdájától ugyan már megszoktuk ezeket az átlátszó modelleket, ennek ellenére most sem tudunk napirendre térni afölött, hogyan lehet szinte teljesen meztelenül színpadra állni. Ezúttal ráadásul Jada Pinkett Smith domborulatait is csak a csillogás rejtette el (valamennyire).

Forrás: AFP

A legnagyobb tévedések  

Salma Hayek hatalmas csalódást okozott ezen a héten. Szexi kisugárzása helyett óriási kebleit vitte a vörös szőnyegre, de cicigallérja még a dekoltázsánál is közönségesebb volt. Ariana Grande szoknyája sem volt jó választás: olyan, mintha mindenképpen mutogatni szeretné a bugyiját, ez pedig nagyon ízléstelen hatást kelt. 

Forrás: Northfoto, AFP

A legjobb street style szettek  

Rosie-Huntington Whiteley az őszi-téli szezon örök slágerét, a bőrnadrágot egy csinos szürke felsővel kombinálta, Nicole Scherzingert pedig laza, farmeros szettben kapták el a lesifotósok.  

Forrás: Northfoto