Decemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét!

Told túl - decemberben ez a titok! Bátran kísérletezz, egy kis játékos szenvedély kell csak mindenhez, és meglásd, nagyon trendi leszel!

Szeretnéd, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed, emellett dögös és titokzatos sminkre vágysz? Akkor nem kell mást tenned, mint az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd színét kedvenc alapozóddal. Alapozáskor a szemhéjadat is alapozd le, majd finoman púderezd le porpúderrel, hogy stabil legyen.

Forrás: Thinkstock

Highlighttal emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot, és hangsúlyozd fénnyel az arccsontodat is. Szemöldöködet formázd meg, majd egy áttetsző szemöldökbalzsammal rendezd el a kósza szálakat. A szemöldök hangsúlyozásával még kifejezőbb lesz a tekinteted! Az orcáidat barackos arcpirosítóval élénkítsd kontúrmentesen, amit az arccsont alá tegyél ívesen a halánték irányába. És máris jöhetnek a túlzások!

A legideálisabb ehhez a sminkhez az, ha fekete krémtust választasz. Kezd a tusvonal kialakítását a szemzugtól, haladj a szempillatöveden végig! A szemhéj közepétől vastagítsd a tusvonalatés a végén ívesen emeld meg és vékonyítsd el, hogy tűhegyes legyen. Alul kösd össze a szemzug ívét, majd haladj végig az alsó pillatövön. A szem külső sarkához érve ívesen kövesd a felső ívet, és kösd össze az alsó ívet a felsővel. A drámaibb hatás fokozására a fekete színnel húzd ki alul-felül a vízvonaladat is! Szempilláidat extradúsító, fekete szempillaspirállal koronázd meg.

Forrás: Thinkstock

Nagyon jól illik ehhez a sminkhez akár egy természetes, nude ajakrúzs, de fantasztikus az is, ha a szezon izgalmas marsala árnyalataival fokozod ajkaid érzékiségét!

Life.hu tipp
Csábíts sötét ajkakkal, de tartsd be a fő sminkszabályokat - itt elárultuk, melyek ezek!