Próbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberre

Forrás: Thinkstock -
tus szemfesték szempilla smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét!

Told túl - decemberben ez a titok!

Bátran kísérletezz, egy kis játékos szenvedély kell csak mindenhez, és meglásd, nagyon trendi leszel!

Szeretnéd, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed, emellett dögös és titokzatos sminkre vágysz? Akkor nem kell mást tenned, mint az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd színét kedvenc alapozóddal. Alapozáskor a szemhéjadat is alapozd le, majd finoman púderezd le porpúderrel, hogy stabil legyen.

Forrás: Thinkstock

Highlighttal emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot, és hangsúlyozd fénnyel az arccsontodat is.

Szemöldöködet formázd meg, majd egy áttetsző szemöldökbalzsammal rendezd el a kósza szálakat. A szemöldök hangsúlyozásával még kifejezőbb lesz a tekinteted! Az orcáidat barackos arcpirosítóval élénkítsd kontúrmentesen, amit az arccsont alá tegyél ívesen a halánték irányába. És máris jöhetnek a túlzások!

A legideálisabb ehhez a sminkhez az, ha fekete krémtust választasz.

Kezd a tusvonal kialakítását a szemzugtól, haladj a szempillatöveden végig! A szemhéj közepétől vastagítsd a tusvonalat, és a végén ívesen emeld meg és vékonyítsd el, hogy tűhegyes legyen. Alul kösd össze a szemzug ívét, majd haladj végig az alsó pillatövön. A szem külső sarkához érve ívesen kövesd a felső ívet, és kösd össze az alsó ívet a felsővel. A drámaibb hatás fokozására a fekete színnel húzd ki alul-felül a vízvonaladat is! Szempilláidat extradúsító, fekete szempillaspirállal koronázd meg.

Forrás: Thinkstock

Nagyon jól illik ehhez a sminkhez akár egy természetes, nude ajakrúzs, de

fantasztikus az is, ha a szezon izgalmas marsala árnyalataival fokozod ajkaid érzékiségét!

Life.hu tipp

Csábíts sötét ajkakkal, de tartsd be a fő sminkszabályokat - itt elárultuk, melyek ezek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.