A hawaii napfényben mutatta meg tökéletes testét Nicole Scherzinger

Hawaii Pussycat Dolls énekesnő Nicole Scherzinger tengerpart nyaralás bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pussycat Dolls egykori énekesnője jelenleg épp Hawaiin sütteti a hasát, innen köszönt be rajongóinak az Instagram-oldalán.

Múlt héten még a Maldív-szigeteken pihent az X-Factor zsűritagja, Nicole Scherzinger, a héten pedig már a mesés Hawaii-szigetekről tudósított követőinek a vakációjáról. Íme:

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger

Lewis Hamilton exe, aki most egy 13 évvel fiatalabb sportolóval randizik, a hírek szerint a családjával, vagyis édesanyjával és mostohaapjával érkezett a nyaralására.

Bikini kategóriában lett ezüstérmes a megvert magyar szépségkirálynő, Polgár Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151102-polgar-ildiko-megvert-fitneszmodell-a-veres-es-rablas-utan-utan-a-fitnesz-eb-n-bizonyitott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Polgár Ildikó fitneszmodellt szerdán megverték és kirabolták Budapesten. A lány úgy döntött, az eset ellenére mégis elindul a bolognai fitneszversenyen, ahonnan végül egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza. Ez Zsír!Origo13 évvel fiatalabb, dögös sportolóval jött össze Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20151119-nicole-scherzinger-grigor-dimitrov-bolgar-teniszezovel-jar.htmlÚgy látszik, csak pletyka volt, hogy az énekesnő és Lewis Hamilton újra egymásra talált. A legújabb hírek szerint ugyanis Nicole Scherzinger a teniszezőnő, Maria Sharapova exével jár. IntimAFPMicsoda bikinialak! A 40 éves Eva Longoria testét egy 20 éves is megirigyelnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-a-40-eves-eva-longoria-fantasztikus-bikinialakot-villantott.htmlElképesztő alakja van a Született feleségek negyvenéves sztárjának! Feszes bőr, izmos has - még egy húszéves is simán megirigyelné Eva Longoria testét! Ez Zsír!--Újra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20151109-lewis-hamilton-es-nicole-scherzinger-lehet-hogy-ujra-egyutt-vannak.htmlHét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi. Intim--Elképesztő! A 62 éves Christie Brinkley bikinis teste olyan, mint egy 30 éveséhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-christie-brinkley-62-eves-modell-teste-olyan-mint-egy-30-evese.htmlA modell varázslatos helyen nyaral, ahonnan még varázslatosabb fotókat posztol magáról. Ez Zsír!--Nem fogod elhinni, melyik énekessel randizik Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20150811-nicole-scherzinger-uj-pasija-allitolag-ed-sheeran.htmlA Pussycat Dolls egykori énekesnője már rég túl van korábbi szerelmén, Lewis Hamiltonon, és ha hinni lehet a pletykáknak, egy nála 13 évvel fiatalabb kollégájával randevúzik.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.