Nádszálvékony lett Britney Spears: Szexi szelfik!

szexi fogyás hízás Britney Spears karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő brutálisan vékony lett és ezt most egy szelfin közszemlére is tette.

Britney évek óta borzolja a kedélyek, mert hol nagyon meghízott, hol pedig csontsoványra fogyott. Most úgy tűnik, sikerült megtalálnia a középutat és végre úgy fest, mint fénykorban amikor a 2000-es évek elején karrierje csúcsán igazi tiniszeximbólumként tündökölt.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Az énekesnőnek ezek szerint bejött a jóga, ami egyszerre fogyaszt és izmosít, ráadásul lelkileg is kiegyensúlyozottá vált az egykor botrányos életet élő sztár.

Forrás: Instagram/Britney Spears

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, A Hot Men Dance szexi táncosai pedig tökéletes felsőtestet villantottak.
Nem akar diétázni a 107 kilós tinédzser, mert nem akarja elrontani a gyerekkoráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-harry-palmer-14-eves-fiu-nem-akar-dietazni-mert-nem-akarja-elrontani-a-gyerekkorat.htmlHarry Palmer még csak 14 éves, de a súlya dupla akkora, mint más hasonló korú gyereké. Hiába aggódják betegre magukat a szülei, a fiúnak esze ágában sincs fogyni. Ez Zsír!--Hatalmas fenekű plus-size modell az internet legújabb sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-iskra-lawrence-megmutatja-hogyan-lett-pluszkilokkal-is-szexi-valaki.htmlIskra Lawrence szinte napi szinten oszt meg magáról retusálatlan fotókat a hivatalos Instagram oldalán. A lány ugyanis eldöntötte: többé nem akarja takargatni magát.Azóta majdnem négyszázezren kezdték el követni őt. Ez Zsír!OrigoHozd formába a vállaidat - így jobban bírod a karácsonyi őrületet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151204-jogaiskola-a-jogaklikkel-hozd-formaba-a-vallaidat-hogy-jobban-bird-a-karacsonyi-oruletet.htmlMire következtetünk abból, hogy tartjuk a vállunkat? Gondoltad volna, hogy a test ezen területe rengeteg mindenről árulkodik? Még nem késő formába hozni, hogy jobban bírd a karácsonyi "csomagot"! Ez Zsír!--Mariah Carey darázsderekat villantott Mikulás napjánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151206-mariah-carey-enekesno-darazsderekat-villantott-mikulas-napjan.htmlMíg Gisele Bündchen édes kislányáról, addig a dúsidomú Mariah Carey önmagáról tett fel képet a Facebook oldalára. Ebben persze nincs semmi meglepő, ugyanis eszméletlen jól néz ki.Ez Zsír!--Dukai Regina popsija több, mint tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151205-dukai-regina-modell-popsija-rajongoi-szerint-tokeletes.htmlA modell dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit Instagram-oldalán, amiért követői igencsak hálásak voltak. Ez Zsír!OrigoSzalonnával tömte magát, mégis 40 kilót fogyott a brit nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-suzanne-ryan-rengeteg-szalonnat-evett-megis-40-kilot-fogyott-a-ketogen-dietaval.htmlSemmiféle diéta, de még a gyomorszűkítés sem segített Suzanne Ryannek a fogyásban. Végül, amikor 130 kiló fölé ment, valami teljesen új dologgal próbálkozott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.