Britney Spears csodateával fogy

Forrás: Instagram/ Britney Spears -
hatás csoda tea Britney Spears kúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, az énekesnő csodateával próbálja megőrizni egészségét. Vajon sportol is mellette, vagy csak a tea varázserejében bízik?

Valószínűleg meglátta magáról ezeket vagy ezeket a fotókat az énekesnő, és ennek hatására úgy döntött: csodatea-kúrába kezd. Britney manapság nagyon rosszul fest, bár ő állítja, hogy jó formában van, és ragaszkodik hozzá, hogy igazából így néz ki.

Mi ezt nem hisszük el neki, habár ezen az Instagramra posztolt képen nem is néz ki olyan rosszul az egykori tinibálvány. Tényleg hatásos a varázstea?

Forrás: Instagram/ Britney Spears

Lehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánra

Ha aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. Ezt a 6 szabályt érdemes észben tartanod!

Hoppá! Kim Kardashiant megfosztották magassarkújától a reptérenhttp://www.life.hu/trend/20150515-kim-kardashiant-megfosztottak-magassarkujatol-a-repteren.htmlA 34 éves celebnő sem tud kibújni a repülőtéri alkalmazottak kérései alól, akik ráadásul azt kívánták: mezítláb menjen keresztül az ellenőrző kapun.Trend--Beyoncé pink forrónaciban mutatta meg hosszú combjait! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150515-beyonce-pink-forronaciban-mutatta-meg-hosszu-combjait.htmlCsütörtökön kapták el a fotósok a 34 éves énekesnőt New York-ban, ahol izgalmas összeállításban mutatta meg hihetetlenül hosszú combjait.Trend--David Beckham vagy Ryan Reynolds dögösebb a motoron?http://www.life.hu/trend/20150515-david-beckham-vagy-ryan-reynolds-dogosebb-a-motoron.htmlMindkét sármos híresség néhány napja regisztrálta magát az Instagramra, és mindketten szépen posztolják is a jobbnál jobb fotókat.Trend--Ciciket villantott Rihanna a történelmi fotósorozatonhttp://www.life.hu/trend/20150514-rihanna-a-dior-arca-lett-es-elkeszultek-a-kampany-fotoi.htmlRihanna történelmet írt, amikor a Dior felkérte az arcának – ő lett ugyanis az első színes bőrű nő, akit a híres divatmárka szerződtetett. Most végre megjelentek a Secret Garden, vagyis a Titkos Kert kampányának lenyűgöző fotói.TrendOrigoCharlize Theron szűk bőrnadrágban hódított Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150514-charlize-theron-szuk-bornadragban-szexizett-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlA színésznő ezekben a napokban Cannes-ban van, ahova legújabb filmjének premierjére érkezett. A vetítés előtti interjúkon Charlize Theron nagyon dögös szerelésben jelent meg, amivel mindenkit ámulatba ejtett.Trend--Így reklámozza Heidi Klum saját fehérneműmárkáját!http://www.life.hu/trend/20150514-heidi-klum-modell-sajat-maga-altal-tervezett-fehernemuben-pozol.htmlA német származású szupermodell 41 évesen is bátran mutogathatja magát fehérneműben, hiszen tökéletes az alakja.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.