színésznő smink nélkül smink Larion Oscar sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben láttunk jó pár rémes sztársminket, de szerencsére a csodás makeup-októl sem volt mentes ez az év. Tőlük érdemes tanulni: íme, Larion Oscar 10 kedvenc sztársminkje az idei évből. 

Reese Witherspoon

Az idei Golden Globe-gálára tökéletesen választott ruhát, és a haja is abszolút egységben volt a sminkjével. Fenséges alapozás, árnyékolás, tökéletesen megformázott szemöldök, kifinomult szemhangsúly, méghozzá kontúrmentesen, és érzéki ajakrúzs - mi kell még?

Forrás: AFP/Jason Merritt

Salma Hayek

Szintén ezen a gálán remekelt a latin szépség is: szenvedélyes és kifinomult, nőies báj, szuper alak, remek ruha, izgalmas hajkorona egy kis díszítéssel. Sminkje makulátlan földszínekkel készült, tökéletes harmónia, érzéki frissesség áradt belőle.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jennifer Lopez

A díva az Oscar-gála egyik legfényesebb csillaga volt. Irigylésreméltón festett: a már védjegyévé vált fahéjszín minden tekintetben tökéletes volt, a legtermészetesebben hangsúlyozta arcának szépségét. Hibátlanul megformázott szemöldök, finom, füstös szemhangsúly, bronzfénnyel árnyékolt arc, az i-re a pont a babarózsa-ártatlanságú ajakrúzs tette fel.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Madonna

A Grammy-gálán egyszerre volt maszkulin és feminin - ez a kettősség az ő védjegye. Tökéletesen karbantartott izmos testét jól kompenzálja nőies darabokkal, mellesleg fantasztikusan festett a matadorkalapon a kis fátyollal. Sminkje, mint mindig, minimalista és tökéletesen kidolgozott volt. Érzékien világos bőrét finom fényekkel, árnyékokkal mesterien készítették el. Isteni szemsminkjének titka a kifelé vastagodó tusvonal. Ajkának természetes érzékiségét egy kis mályvás árnyalattal hangsúlyozták.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Beyoncé

Az idei Met-gála Beyoncéról szólt: sminkje, a szezon legizgalmasabb no makeup trendjét követte, highlighttal kiemelve arcának legszebb részeit. Cicás tusvonal, szépen megformázott szemöldök egy légiesen könnyed fahéjárnyalatú szájfénnyel megfejelve - tökéletes volt!

Forrás: AFP/Mike Coppola

Rihanna

Az énekesnő Met-gálán viselt sminkjének titka a tökéletes alapozás, arcformázás, a jól megválasztott színek összhangja volt. Izgalmas a tusvonal, aminek a külső íve párhuzamosan futott a kiegyenesített szemöldökével, finom megoldással érzékeltetve a kelet stílusjegyeit. A szépségflastrom az arccsonton még inkább érzékivé varázsolta megjelenését. Ajakrúzsa természetes, enyhén púderrózsaszín az ártatlanság érzékiségével, remek választás volt!

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters

Rita Ora

Az énekesnőnek a védjegyévé vált a hidrogénszőke haj (ami most még fehérebb lett), fekete, karakteres szemöldöke és izzó vörös ajkai. Sminkje a Met-gálán tökéletes volt: passzolt a ruhához és az alkalomhoz. Láthatatlan alapozás, arckiemelés, kissé erősre élénkített, ám szép ívű szemöldök és az ellenállhatatlan "Rita-vörös" ajkak. Pompázatos volt, mint mindig!

Forrás: AFP/Larry Busacca

Miranda Kerr

A modell volt Cannes egyik csillaga. A fényes alapozás tökéletes, csak a stratégiai pontok lettek tompítva púderrel, így megjelenése érzékire és szenvedélyesre sikeredett. A rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkített orcák egészségtől kicsattanó hatását feltüzelte a krémes, fényes bronzfényű szemfestés, ehhez nagyon jó választás volt a fekete szempillaspirál, ami kontrasztot teremtett. Semmit nem bízva a véletlenre egy izzó korallpiros rúzzsal koronázta meg a végeredményt.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters

Miley Cyrus

Az ő extrémitása idén mindent vitt, pláne az MTV Video Music Awards díjátadón. Pazar, látványos szerkókban parádézott, és a sminkje is tökéletesen tükrözte ezt az új életérzést. Egységes, szép alapozás, az arc kifinomult árnyékolása, szépen ívelt szemöldök. Szemfestése nagyon trendire sikeredett ezzel a sikkes türkiz tusvonallal. A vibráló hatáshoz alul a vízvonalát is ezzel a dögös árnyalattal húzta ki. Szempilláit fekete szempillaspirállal koronázta meg, ajkának frissességéhez egy élénk pink árnyalatú ajakrúzst választott.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Taylor Swift

Az énekesnő ezúttal is odatette magát, pláne a Grammy-gálán! Sminkje kifinomult volt: az alsó pillatőre helyezte ezúttal a nagyobb hangsúlyt, amitől előnyösen nagyobbnak tűnnek a szemei. Ajakrúzsa természetes volt, és tökéletes egyensúlyt teremtett a megjelenésében.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Mesés smink egy leheletnyi ragyogással - válassz valami csillogót az ünnepekre!http://www.life.hu/trend/20151218-csillogo-sminkek-az-unnepekre-ezekbol-valogass.htmlÁltalában a natúr sminkre szavazol, az ünnepekre azonban szeretnél újítani kicsit? Vigyél egy kis ragyogást, egy leheletnyi csillámot a mindennapjaidba – megmutatjuk, hogyan csináld! TrendThinkstockGyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokrahttp://www.life.hu/trend/20151215-gyorsan-keszul-a-tokeletes-alapsmink-sos-trukkok-rohanos-napokra.htmlVan az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. TrendThinkstockÍgy sminkelj, ha közel ülők a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülők a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogy hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstockSminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFPPróbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberrehttp://www.life.hu/trend/20151126-szuper-sminktrukk-decemberre-larion-oscar-ezt-javasolja.htmlDecemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.