Lucija Lugomer egész életében azzal küzdött, hogy elfogadja kerekded idomait. A 22 éves zágrábi modell úgy érzi, mára sikerült leküzdenie gátlásait.

Bár korábban állandóan őrlődött súlya miatt Lucija Lugomer, a horvát modell ma már azt mondja, soha többé nem akar fogyókúrázni.

Forrás: Instagram/Lucija Lugomer

A 22 éves szépség, aki hazája első plus size modelljének hívja magát, tinédzserként súlyos önbizalomhiánnyal küzdött, megszállottan diétázott, ami miatt egy alkalommal kórházba is került. 

Kellett idő, mire elfogadtam a testem. Tinédzserként én voltam a legfejlettebb, emiatt sokan élcelődtek rajtam, és ez nem volt könnyű számomra – magyarázta a Zágrábban élő szépség a Daily Mailnek.

Forrás: Instagram/Lucija Lugomer

Lucija, akinek példaképe Ashley Graham plus size modell, mára nem foglalkozik a testét kritizálókkal, inkább a pozitív megerősítésekből táplálkozik: rengetegen dicsérik a haját és az arcát.

Origo Reblog Life Investor Newsfeed TV GO Videa Szaklista Clickshop [freemail] Szolgáltatás 2015.12.23. szerda Viktória -3°C / 13°C Felhős idő várható KÖVESS MINKET Keresett kifejezés SZTÁRSZERZŐK TREND KARÁCSONY KULT DR. LIFE CSALÁD INTIM OTTHON TÖBB+ Gömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellek
2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. A Life.hu itt gyűjtötte össze a legismertebb gömbölyű szépségek.