Szupercsinos és stílusos volt az egész királyi család karácsonykor

Forrás: NurPhoto/Pool/Photoshot/NurPhoto/Pool -
karácsony Erzsébet királynő Katalin hercegnő ruha szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő hozta a megszokott formáját: meseszép ruhát választott az ünnepekre.

Itt láthatóak a képek Erzsébet királynőről, Károly hercegről és Katalin hercegnőről, amint gyönyörű ünnepi ruháikban Sandringhamben épp templomba mennek. A stílushercegnő csodás zöld kabátot választott, hozzáillő kalappal.

Forrás: NurPhoto/Pool/Photoshot/NurPhoto/Pool

Imádjuk a királynő piros szövetkabátját is, amelyet szőrmegallérral dobott fel. A hozzá választott cuki piros esernyőjéért is csillagos ötös jár.

Karácsonyi pizsamaparti: Zimány Lindánál így telik az ünnepi estehttp://www.life.hu/trend/20151225-zimany-linda-piros-pizsamaban-szelfizett-igy-telik-nala-a-karacsony-este.htmlZimány Linda, aki mint ismeretes, gyermeket szeretne szülni párjának, Kedves Ferencnek, most egy újabb csodás fotót tett közzé közösségi oldalán. Trend--Mesés smink egy leheletnyi ragyogással - válassz valami csillogót az ünnepekre!http://www.life.hu/trend/20151218-csillogo-sminkek-az-unnepekre-ezekbol-valogass.htmlÁltalában a natúr sminkre szavazol, az ünnepekre azonban szeretnél újítani kicsit? Vigyél egy kis ragyogást, egy leheletnyi csillámot a mindennapjaidba – megmutatjuk, hogyan csináld! TrendThinkstockSzőkére váltott a dögös modell, Emily Ratajkowski - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151222-emily-ratajkowski-szoke-lett-a-rajongok-kiakadtak-kesobb-kiderult-csak-paroka.htmlA Holtodiglan sztárja az Instagramon mutatta meg új frizuráját. Több rajongója rögtön kiakadt, hogy miért vált meg barna fürtjeitől. Trend--Amikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyekenhttp://www.life.hu/trend/20151221-kinos-szituaciok-szepsegversenyeken.htmlA vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében. Trend--Nem Kendall, és nem is Gigi: megvan az év modelljehttp://www.life.hu/trend/20151222-az-ev-modellje-anna-ewers-nemet-szupermodell-lett.htmlA Models.com 2015-ben is megválasztotta az év modelljét, aki idén a német származású Anna Ewers lett. Trend--5 kérdés a szépségről: Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151214-5-kerdes-a-szepsegrol-sarka-kata.htmlA csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, és figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.