December a visszatekintések hónapja: már bemutattuk 2015 leggyönyörűbb ruhakölteményeit, legnagyobb melléfogásait, most azonban jöhet egy kis izgalom – lássuk, kik mutattak nem is kicsit, hanem jóval többet a kelleténél a vörös szőnyegen!

Jennifer Lopez 

Az idei American Music Awards díjátadó legmerészebb ruháját egyértelműen JLo viselte. Azt már megszokhattuk, hogy a világsztár imádja a feltűnő szetteket, de ez a babakék darab meglepően sokat mutatott. 

Forrás: AFP

 

Irina Shayk 

Nem véletlenül a dögös modell hódította meg Bradley Cooper szívét: az Oscar-gála utáni partin kétségkívül ő viselte az egyik legmerészebb szettet. Micsoda test! 

Forrás: AFP

 

Rita Ora 

Az énekesnő nem hagyott túl sokat a képzeletre az MTV Video Music Awardon. Szupermély dekoltázs, alaposan kipakolt cicik, fehérneműig felsliccelt szoknyarész – Rita tett róla, hogy mindenki rá figyeljen! 

Forrás: AFP

 

Miley Cyrus 

Ám a fenti eseményen nem Rita, hanem fiatal kolléganője volt a villantáskirálynő – nem is kell magyarázni, miért...  

Forrás: AFP

 

Joy Villa 

A kaliforniai énekesnő és dalszövegíró a Grammy-gálán tett róla, hogy a neve legalább egy összeállításunkba bekerüljön. 

Forrás: AFP

 Madonna 

Szintén a Grammy-gálán Madonna is odatette magát – ez ám a popsivillantás!

Forrás: AFP

 

Zaina Dridi 

Az októberi római filmfesztivál sem telhetett el villantás nélkül: Zaina kétségkívül bekerült a legkacérabb színésznők közé ezzel az outfittel. 

Forrás: AFP

 

Beyoncé 

Bár a dögös anyuka a Met-gálán volt az évben a legszexibb, egy másik ruha volt az, amiben sokkal, de sokkal többet mutatott a kelleténél: a Barclays Centerben rendezett TIDAL X: 1020 eseményen kis híján mindenki megcsodálhatta az énekesnő kebleit. 

Forrás: AFP

 

Behati Prinsloo 

Behati nem viselt különösebben szexi ruhát az idei Oscar-gálán, ám villantásban jeleskedett: a nagyon kínos helyzettől csak jóképű férjura, Adam Levine mentette meg... 

Forrás: AFP