A gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne.

Iszak Eszti sportos és egészséges életmódot folytat, és ez látszik is rajta, hiszen az arcbőre csodaszép, a testalkata pedig hibátlan. A műsorvezető pillanatok alatt ráhangolódott a jógaórámra, és csak apró javításokkal kellett segítenem neki egy-egy ászana kivitelezésénél. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A jógát először Kínában próbáltam, amikor jó pár évvel ezelőtt ott dolgoztam modellként. A társaimmal ellátogattunk egy órára, de mivel minden kínaiul volt kiírva, és az oktató sem beszélt angolul, így elég viccesre sikeredett az első próbálkozásom. Ennek ellenére tetszett, és azonnal megfogott a hangulata" – kezdte Eszti. A Bikram-jóga a kedvence, aminek az a lényege, hogy 42 fokosra felfűtött jógateremben végzik az ászanákat.

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A Bikram-jógát azért is szeretem, mert imádom a meleget és a szaunát, így a mozgást összeköthetem azzal, hogy átmelegszem. Az első alkalom megterhelő volt, hiszen a statikusan kitartott pózok még nehezebben mentek, de a második alkalomtól egyre jobban haladtam, és mára csak az élvezet maradt. Szeretem, ahogy megnyúlnak az izmaim, és a lelkemre is hatással van a jógaóra. Számomra ez olyan, mint egy meditáció: kitisztítja a gondolataimat, és testileg is felfrissít" – mesélte Eszti, aki amikor csak tud, időt szán az edzésre, és maga is rendszeresen ad életmód- és szépségápolási tanácsokat a VIVA Tükröm, tükröm című népszerű műsorában.

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Ha nincs sok időm, gyorsabb és intenzívebb edzésre járok, ami hamar átmozgat és formában tart. Amikor pedig van 2-3 órám, megyek jógázni, mivel itt nagyon fontos, hogy időt szánjunk a ráhangolódásra, és eleve 90 percesek az órák" – magyarázta a műsorvezető, akinek a közös jógaóránk után kíváncsi voltam a véleményére.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Nagyon tetszett az órád, és bár sokkal dinamikusabb volt, mint a Bikram, jó volt megtapasztalni a légzéssel összehangolt mozgást. Az erősebb ászanák is mentek, és az nagyon kellemes, hogy ez az óra a gerinc egészségének helyreállítása és megőrzése mellett erősít, nyújt és átmozgat" – mosolygott Eszti.

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok
Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk,  Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, A Hot Men Dance szexi táncosai tökéletes felsőtestet villantottak. Molnár Andi lement nekünk spárgába. Sarka Katán csavartunk egyet. Larion Zoé és Müller Attila pedig páros jógán tündökölt.