Megbánta gyomorszűkítő műtétjét a 275 kilós nő, mert elvette tőle az evés örömét

megbánás öröm gyomorszűkítő műtét beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Brittani Fulfert évek óta nem látta a férje meztelenül, és alig tudta megfürdetni magát a sok feleslegtől. Ezeken a problémákon is segít a lány napokban végrehajtott gyomorszűkítő műtétje, amit azonban már meg is bánt.

Az evés volt az egyetlen öröme a 275 kilós Brittaninak, aki nagyrészt férje miatt vállalta a beavatkozást, aki egyébként jó ideje nem látta őt meztelenül. A nő eddig 29 kilótól szabadult meg, de most sem elégedett. „Elveszettnek, zavartnak és nagyon bizonytalannak tűnik. Azt az örömöt és komfortérzést is elvesztette, amit az étel jelentett neki” – magyarázta az édesanyja.

Forrás: NORTHFOTO/TLC/XPOSUREPHOTOS.COM/Tlc/Xposurephotos.Com

300 kilóról fogyott 200-ra, hogy lábra tudjon állni

A 33 éves ételfüggő Nikki Webster 300 kiló volt, amikor eldöntötte, hogy változtat az életén. Az életmentő gyomorműtét után 100 kilót fogyott, így már lábra tud állni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.