Lazaság és kismamadivat a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

fashion week öltözködés mustra stílus Jessica Alba Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az haute couture divathét tartotta lázban a sztárokat - itt minden divatrajongó megcsillogtathatta remek stílusérzékét. De végre láttuk a pocakos Anne Hathawayt is a vörös szőnyegen, és megértük, hogy az isteni Monica Bellucci stílusbakit vétsen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Mintamánia - ahogy a profik csinálják

Jessica Albától érdemes tanulni: például azt, hogy tavasszal bátran kombinálhatjuk majd a virágos szoknyáinkat csíkos felsővel: az eredmény szokatlan, de nagyon izgalmas és stílusos! Diane Kruger sem arról híres, hogy nem tudja, mit mivel párosítson. A német színésznő a Chanel-show-ra választotta ezt a szettet, ami tény, hogy elég egyedi volt, de mi nagyon szerettük!

Ki volt a csinosabb?

Jessica Alba, Diane Kruger Forrás: Northfoto

Dívák, ha bakiznak

Monica Bellucci még 51 évesen is őrjítően szexi, de ez még nem ok arra, hogy cicanadrágban parádézzon a vörös szőnyegen, ráadásul úgy, hogy a nadrághoz még rövid kabátot is választ. Penélope Cruz sem volt a helyzet magaslatán: a spanyol szépség outfitjére leginkább a mamás szó illik.

Ki hibázott nagyobbat?

Monica Bellucci, Penélope Cruz Forrás: Northfoto

Fő a lazaság!

Kristen Stewart nagyon nem az a tűsarkús lány; ha mégis magas sarkút választ, általában a premier végére már megszabadul a kényelmetlen topánoktól. A héten a Sundance Filmfesztiválon már nem is bajlódott tűsarkúval, helyette menő sportcipőben pózolt a sztárok között. Olga Kurylenko is inkább a kényelemre szavazott: a párizsi divathéten roppant stílusos volt fehér, maszkulin szettjében.

Kinek a szettje tetszik jobban?

Kristen Stewart, Olga Kurylenko Forrás: Northfoto

Hódít a monokróm

A világ egyik legsikeresebb divatbloggere, Chiara Ferragni stílusában nehéz csalódni. Az olasz szépség még egy egyszerű, fekete-fehér szettben is istenien fest, persze a combcsizma sokat dob az outfiten. Iggy Azalea extrémebbre vette a figurát, már ami a fazont illeti, de egy divathéten miért ne pózolhatna az ember lánya extrém holmikban?

Kinek a szettje tetszik jobban?

Chiara Ferragni, Iggy Azalea Forrás: Northfoto

Trendi mami

A színésznőről hónapok óta pletykálták, hogy babát vár, mígnem ő maga mutatta meg pocakját január elején, bikiniben. Most pedig már a vörös szőnyegen is örömmel vállalja terhességét, és meg kell hagyni, tényleg ragyog a színésznő!

Anne Hathaway Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.