Micsoda? Kristen Stewart mezítláb ülte végig új filmje premierjét

Forrás: AFP/Martin Bureau -
ruhaköltemény Kristen Stewart film ezüst velencei filmfesztivál magas sarkú mezítláb premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokan mernék bevállalni egy vörös szőnyeges eseményen, amit a színésznő könnyedén megtett: lerúgta magáról magas sarkú cipőjét, és mezítláb nézte végig filmje premiervetítését.

Hétvégén mutatták be a Kristen Stewart és Nicholas Hoult főszereplésével forgatott Equals című filmet. A színésznő, aki hamarosan Coco Chanel bőrébe bújik, egy dögös ezüst színű ruhakölteményben jelent meg a Velencei Filmfesztiválon.

Nagyon nyomta a cipő Kristen Stewart lábát. Mondjuk nem is csodáljuk. Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A vörös szőnyeges bevonuláson még a magas sarkújában pózolt a fotósoknak az extraminiben is dögös sztár, de ahogy leült a filmszínházban, azonnal lerúgta magáról a szintén ezüstben pompázó lábbeliket. Valószínűleg eljött az a bizonyos pont. Ugye értitek, lányok?

Szegénynek nagyon fájhat Forrás: Northfoto

Neccharisnyában és mély dekoltázzsal hódított Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20150907-beyonce-necc-harisnyaban-es-dekoltazzsal-hodit-a-szinpadon.htmlLegyen szó vörös szőnyeges eseményről, vagy fellépésről, az énekesnő mindig a legdögösebb ruhákat választja ki magának, és ez ezúttal sem történt másként.Trend--Hoppá! Elképesztően hosszú lábakat villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150904-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-hosszu-labakat-villantott-az-rtl-klub-18-szuletesnapi-partijan.htmlA színésznő szexi ruhában mutatta meg gyönyörű lábait az RTL Klub születésnapi partiján.Trend--Kivillantotta köldökét Nyári Dia, a Barátok Közt sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150904-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-az-rtl-klub-18-szuletesnapi-bulijara-dogos-szerelesben-erkezett.htmlA Barátok Közt sztárja az RTL Klub 18. születésnapi bulijára szexi fekete-fehér outfitben érkezett.Trend--Így fest a nagyon terhes Kim Kardashian fürdőruhábanhttp://www.life.hu/trend/20150902-kim-kardashian-hat-honapos-terhesen-bikiniben-fotozkodott.htmlA 34 éves celebnő kislányával, North Westtel élvezte a homokos tengerpartot – persze egy fotós kamerái előtt.Trend--Hihetetlen! 15 évet is letagadhatna Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20150902-salma-hayek-szineszno-15-evet-is-letagadhatna-bombaformaban-van.htmlA 48 éves színésznő egy talkshow-ban mutatta meg, mennyire dögösen fest mostanában.Trend--Hoppá! Kulcsár Edina extrém pózban is dögöshttp://www.life.hu/trend/20150831-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kezen-allva-is-dogos.htmlA szexi szépségkirálynő nem akármilyen képet töltött fel közösségi oldalára: kézen állva terpeszt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.