Cindy Crawford anya-lánya fotójától teljesen elolvadtunk

modell fotó lány család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legkeresettebb szupermodellje nagyon büszke a 14 éves gyermekére, aki a kora ellenére már több magazin címlapján is szerepelt. 

Kaia Gerber már túl van sok fotózáson, és a szakma már most a kicsi Crawfordnak hívja. A büszke anyuka most egy közös pillanatot osztott meg a lányával, ahogy reggel, smink nélkül mosolyognak a kamerába.

Cindy Crawford és lánya Forrás: Instagram/cindycrawford

Nyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az alábbi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--Lányaként nevelte fel Bangó Margit a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20160128-bango-margit-nevelte-fel-a-hugat.htmlÉdesanyjuk halála után a Kossuth-díjas énekesnő harcolt azért, hogy hozzá kerüljön az akkor 10 éves Rózsika. Család--Íme a pillanat, amikor Csobot Adél és Istenes Bence megtudták, kisfiúk leszhttp://www.life.hu/csalad/20160128-csobot-adel-es-istenes-bence-megtudta-kisfiuk-lesz-ime-a-pillanat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Adél kisfiút hord a szíve alatt. A nagy bejelentést most még egy fotóval is megspékelte a sztárpár.Család--Felcímkézett mellekkel kampányol egy cég a szoptatás mellett http://www.life.hu/csalad/20160127-matricakkal-ellatott-mellekkel-kampanyolnak-az-anyatejes-taplalas-mellett-foto.htmlEgy amerikai ügynökség különös módot választott, hogy kiálljon az anyatejes táplálás mellett. A fotók igen figyelemfelhívóra sikeredtek, és már több klinikán is kihelyezték őket. Család--Hoppá! Már az ötödik hónapban van Beyoncé?http://www.life.hu/csalad/20160127-beyonce-ot-honapos-terhes.htmlÚjra felröppentek a hírek arról, hogy úton van Beyoncé és Jay-Z újabb közös babája. Egyes lapok szerint már az ötödik hónaphoz közelít a sztár. CsaládOrigoGyörgy hercegnek soha nem látott rajongótábora vanhttp://www.life.hu/csalad/20160127-mindenki-gyorgy-herceg-ovodajaba-akar-jarni.htmlMeglepő adat látott napvilágot arról az óvodáról, ahova beíratták a szülei György herceget: a kis trónörökös 65%-kal növelte meg az oda jelentkezők számát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.