Édesanyja nyomdokaiba lépett Cindy Crawford kislánya

Forrás: www.teenvogue.com -
Kaia Gerber modell fotózás színésznő Cindy Crawford Teen Vogue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaia Gerber, Cindy Crawford kislánya túl van élete első fotózásán. És esze ágában sincs ennyinél megállni.

Telik az idő: Cindy Crawford lánya, Kaia úgy tűnik, követi édesanyját – legalábbis részben. A szupermodell 13 éves csemetéje volt olyan mázlista, hogy a Teen Vogue csapatával élhette át első komolyabb fotózásának élményét.

Forrás: www.teenvogue.com

Az eseményen természetesen ott volt a szakmában már rutinosnak számító Cindy, a büszke apuka, Rande Gerber (aki nem mellesleg George Clooney legjobb barátja, így a színész velencei esküvőjét sem hagyta ki) és 15 éves bátyja, Presley is, szóval jó kis családi program kerekedett belőle. Kaia pedig már szövögeti is nagyratörő álmait: hiszen mi más szeretne lenni egy szupermodell-gazdag üzletember lánya, ha nem színésznő?

Felfelé törekszik az újabb sztárcsemete-generáció: néhányuk már most helyet követel magának a sokat emlegetett hírességek között, mások csendben, de határozottan haladnak egyre előrébb karrierjükben. Cikkünkért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.