Vasárnap, 41. születésnapján egy vagány szelfivel ért véget D. Tóth Kriszta kíhívása, amelyben azt fogadta meg, hogy minden reggel posztol egy smink nélkül készített fotót. A televíziós újságíró rengeteg bókott kapott a 365 nap alatt, de ahogy minden hírességnek, neki is sokan - sokszor nagyon csúnyán - beszóltak. Kriszta videóban vágott vissza a mocskolódóknak, mi pedig imádjuk a humorérzékét. 

40 éve a Földön kihívásának végére vicces videót készített D. Tóth Kriszta. Nem szégyelli vagy rejtegeti, inkább összegyűjtötte a leggonoszabb beszólásokat, és ő maga olvasta fel őket: "Egyre csúnyább és csúnyább, csak te lehetsz ilyen szerencsétlen", "Mielőtt eltűnne a süllyeszőben, valahogy fel kell magára hívni a figyelmet", "Fúúúúj, egyre rondább", "Csúnya". Volt, aki inkább retusálást javasolt neki, más az arckifejezését kifogásolta. Nézzétek meg ti is: 

Kriszta egyébként egy címlapot is bevállalt smink nélkül, amivel sok nő (és férfi) szimpátiáját kivívta. Az egy év alatt arról is beszélt, hogy nem akart mozgalmat indítani, és még másnaposan is megmutatta az arcát, amit imádtunk. 

Kriszta saját portálján összegezte a tapasztalatait, cikkében többek között ezt írta: "Napról napra jobban szerettem magam miattatok, kedves, személyeskedő kritikusaim. Tudjátok, miért? Mert erőt adtatok nekem. Minden egyes beszólás után könnyebb és könnyebb volt helyére tennem a következőt. Nekem már tényleg nem tudtok olyat írni, ami rosszulesne. Megerősödtem az elmúlt egy év alatt. Köszönöm!"

Ez pedig az utolsó szelfije volt a sorozatban: 

365. napAz utolsó napom 40 évesen. Holnaptól 41 éve a Földön, de már szelfi nélkül. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki...

Közzétette: D. Tóth Kriszta – 2016. január 31.