Köszönjük, D. Tóth Kriszta! Másnaposan is megmutatta sminktelen arcát

másnaposság szelfi smink nélkül D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit sejtettük, hogy látunk még érdekes fotókat D. Tóth Krisztáról, mióta elindította a projektjét. Kriszta minden nap hivatalos Facebook-oldalára posztol magáról egy fotót - smink nélkül. Na, de mi van olyankor, ha az ember lánya másnaposan ébred?

"Nem kell storygálára menni ahhoz, hogy az ember másnapos legyen, elég egy barátunk születésnapját végigfröccsözni" - írja Kriszta a Negyven éve a Földön - szelfi challenge nyolcadik napján. A dolog persze ezzel nem ér véget, hiszen egy másnapos reggel borítja az amúgy sem mindig szépen megtervezett napirendet.

A lényeg, hogy olyan világban, ahol egyre inkább a külsőségekről szól minden, ahol sorra buknak le a sztárok a photoshoppolt szelfikkel, üdítő olyan őszinte ismert embereket látni, akik ezt be merik vállalni. Főleg ha magyar hírességekről van szó. Köszönjük ezt a fotót és az őszinteséget, D. Tóth Krisztának! Cserébe itt néhány jó kis tipp másnaposság ellen a Life.hu csapatától, szeretettel!

Ja, és egy kis Story-gála... Ne maradjon le azért senki.

/1502/Story20152873139
Unokáink is főzni fogják! Másnaposok mennyei mannája az erdélyi csorbaleveshttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141126-unokaink-is-fozni-fogjak-az-erdelyi-csorbaleves-receptjet-mutatjuk-be.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba!UFF--Másnaposságra is jó a gyógyfürdőhttp://www.life.hu/drlife/20141111-a-rudas-gyogyfurdo-nem-csak-mozgasszervi-bantalmakra-megfelelo-hanem-a-masnapossag-tuneteit-is.htmlMa már nem csak az idős emberek kiváltsága, hogy élvezzék a gyógyvizes medencék és a fürdők világát. Egyre több trendi gyógyfürdő várja a fiatalokat bulikkal, látványos wellness-résszel és egyéb kényeztető programmal.Dr. Life--Sokat ittál mégsem vagy másnapos? Baj van!http://www.life.hu/drlife/20131227-a-macskajaj-nem-csak-kellemetlen-de-veszelyes-is-mert-sulyos-koncentralasi-zavarokat-okozhat.htmlValószínűleg sokan ébrednek majd az újév reggelén lüktető fejjel, sivatagszáraz nyelvvel és szájpadlással. Egyszóval kiábrándítóan másnaposan. A kellemetlen tünetek azonban eltörpülnek a macskajaj valódi veszélyei mellett. Dr. LifeMegvan a legjobb ellenszer másnaposságrahttp://www.life.hu/drlife/20131231-burgonyapure-a-legjobb-ellenszer-a-masnapossagra.htmlMielőtt azt mondanád, a kellemetlen másnap ellen legjobb, ha nem is iszik az ember (amit nem tagadunk, valóban így van), eláruljuk: a titok a krumplipürében rejlik.Dr. LifeSzépítő tippek másnapos arcbőrrehttp://www.life.hu/trend/20121221-frissulj-fel-a-szilveszteri-buli-utan-tippek-masnapos-arcborre.htmlA Life.hu megmutatja, hogy egy fergeteges szilveszteri buli után hogyan varázsold ismét csodássá az arcodat!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.