fehérnemű fotósorozat bugyi trikó Gwyneth Paltrow fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően jó formában van a 43 éves színésznő, akit Malibuban fotóztak.

Talán nincs még egy hollywoodi sztár, aki annyira ügyel a táplálkozásra, a sportra és a rendszeres méregtelenítésre, mint Gwyneth Paltrow. Nos, az eredmény magáért beszél.

A 43 éves színésznőt a minap Malibuban fotózták egy aprócska alsóneműben és trikóban, az itt készült képeken pedig jól látszik, mennyire jó formában van Chris Martin exfelesége. Gwyneth korábban már elárulta, mire esküszik, ha szépségének megőrzéséről van szó - kattints ide a cikkért!

Még a salátától is hízol? Itt a magyarázat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160129-fogyokura-es-egeszseges-eletmod-hizas-ki-miert-hizik-mitol-jonnek-fel-a-pluszkilok.htmlA legtöbb ember élete során többféle diétát is kipróbál, és gyakran megállapítja, hogy ami másról csak úgy olvasztja a kilókat, az bizony neki semmit sem használ. Ismerős a helyzet? Most eláruljuk a magyarázatát. Ez Zsír!ThinkstockEressz gyökereket a földbe – Gyakorold velünk a fa pózt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160212-jogaiskola-a-jogaklikkel-gyakorold-a-fa-pozt.htmlA túlórázás, a sok szellemi munka, a munkahelyváltás, a költözés, az utazás, a szakítás és bármilyen nagy változás az életedben könnyen kibillenthet a stabilitásodból. Ereszd bele a gyökereidet a földbe, tapasztald meg egy fa erejét, tartását és stabilitását – gyakorold velünk a fa pózt! Ez Zsír!ThinkstockTilla megmutatta izmos felsőtestéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160211-tilla-edzoterembe-jar-es-megmutatta-felsotestet-a-rajongoinak.htmlA műsorvezető mostanában egyre több időt tölt az edzőteremben. Meg is villantotta kemény munkájának eredményét! Ez Zsír!--Dukai Regina tökéletes izmokat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160210-dukai-regina-modell-tokeletes-izmokat-villantott-edzes-kozben.htmlA gyönyörű modell az edzőteremben lőtt egy dögös szelfit, mely alapján meg kell állapítanunk, hogy tiszta izom. Ez Zsír!--Sikertörténet: Tibi életmódváltással fogyott 56 kilót http://www.life.hu/ez-zsir/20160209-sikertortenet-eletmodvaltassal-fogyott-56-kilot-szenasi-tibor.htmlAz önutálat és az önbizalomhiány keserves állapotából lépett hatalmasat a 30 éves Tibi, aki mögött már három év kitartó munkája és 56 leadott kiló áll. Ez Zsír!--Az ott egy kis pocak? Mintha kissé meghízott volna Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160210-jennifer-aniston-szineszno-meghizott-egy-kisse.htmlA Jóbarátok sztárja a Zoolander második részének New York-i premierjén vonult végig a vörös szőnyegen - egy kicsit kerekebben, mint korábban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.