A romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának.

Meg Ryan egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik a plasztikai sebészkésre bízták fiatalságuk megőrzését - és sajnos balul sült el a dolog. Az 54 éves színésznő egykor bájos arcából mára semmi sem maradt: Meg Ryant a napokban New York utcáin sétálva kapták lencsevégre, ahol hiába igyekezett megőrizni inkognitóját, napszemüvege, hatalmas kabátja és sapkája alatt is látszódott a szépészeti beavatkozásokkal elcsúfított arca.

Forrás: Northfoto

A Harry és Sally sztárja karrierjét a rossz nyelvek szerint a plasztikai műtétek sora tette tönkre: míg a kilencvenes években nem volt olyan romantikus film, amelyben ne szerepelt volna, mára a hírek szerint az anyagi csőd szélén áll.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák
A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett: cikkünkért kattints ide!