Tóth Gabi: "Nem szeretnék nagyon sovány lenni"

Tóth Gabi videó énekesnő fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőre a Sztárban sztár forgatásai alatt felszaladt 5-6 kiló, így úgy érezte, hogy itt az ideje ellátogatni az edzőterembe.

Gabi diétába és kőkemény edzésbe fogott, hogy formába lendüljön. A vele készült interjúban azzal viccelődött, hogy nem akarna annyira vékony lenni, mert akkor túl nagy lenne a feje a testéhez képest. Szerinte mindenkinek sportolnia kéne, nem csak a túlsúlyosoknak, ehhez is szeretne példát mutatni.

Az énekesnővel készült anyagot itt tudod megtekinteni:

Tóth Gabi extradögös frizurára váltott

Nem ezt szoktuk meg a belevaló énekesnőtől, de ez a stílus is remekül áll neki. Követői is egyből észrevették a változást, és egyhangúlag megállapították, hogy Gabi gyönyörű ezzel a hajjal. Fotó!
Miért jó napi 50 guggolás? Most megtudhatod!http://www.life.hu/ez-zsir/20160303-ezert-jo-a-napi-50-guggolas.htmlTe már elkezdted a márciusi kihívást? A 30 napos vízkihívás után ebben a hónapban minden nap 50 guggolással tesszük próbára magunkat! Ez Zsír!--A fogyás is fejben dől elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-a-fogyas-fejben-dol-el.htmlAz, ahogyan étkezési szokásainkra gondolunk, meghatározza azt, hogy képesek vagyunk-e fogyni. Aki úgy gondolja, hogy alapvetően egészségesen táplálkozik, nagyobb eséllyel szabadul meg könnyen a fölösleges kilóktól, mint az, aki bűntudatot érez az evéssel kapcsolatban. Ez Zsír!--A genetikailag vékony emberek 5 titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-ot-dolog-amit-azok-is-betartanak-akik-genetikailag-vekony-testalkatuak.htmlHabár sokat számít, de nem minden a genetika. Még a legvékonyabbaknak is van pár praktikájuk, amivel sokáig megőrizhetik kifogástalan alakjukat. Lássuk! Ez Zsír!ThinkstockHorváth Éva nagyon szexi szerelésben edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-horvath-eva-modell-szexi-szerelesben-edzett.htmlA modell egy testhez simuló fekete edzőruhában mutatta meg tökéletes alakját. Ez Zsír!--29 nap a víz fogságábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-2016-kihivas-eve-februarban-csak-vizet-iszom-tapasztalatok.htmlSzép volt, jó volt, de most már egy kicsit elég volt - a mai nappal befejeződött a Life.hu február havi kihívása, vége a kizárólagos vízivásnak. Őszintén bevallom, vártam már ezt a napot, na, nem mintha cukros löttyökre vágynék, de egy kis változatosság sosem árt. Ez Zsír!--"Ez nem egészséges" - Csúnyán leszólta Ashley Grahamet a veterán modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-cheryl-tiegs-veteran-modell-egeszsegtelennek-nevezte-ashley-graham-plus-size-modellt.htmlCheryl Tiegs, a Sports Illustrated egykori modellje szerint a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az emberek azt gondolják, teljesen elfogadott és rendben van, ha valaki kövér. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.