Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffin

Forrás: Sports Illustrated/Swimsuits For All -
modell címlap Sports Illustrated Nicola Griffin Nottingham magazin bikini borító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott.

A Sports Illustrated Swimsuits For All különkiadásának címlapján először szerepelt plus size modell Ashley Graham személyében – és először láthattunk egy hús-vér nőt aranyszínű bikiniben, aki 56 éves és két gyerek büszke anyukája.

Forrás: Sports Illustrated/Swimsuits For All

Az angliai Nottinghamben élő Nicola Griffin a húszas éveiben ugyan modellkedett, a hírnévtől azonban nagyon messze állt. Nicola gyönyörű ősz frizurája miatt később többször hajmodellkedett, így talált rá a Sports Illustrated a Facebook oldalán keresztül, nemsokára pedig már a napfényes Karibi-tengeren találta magát a címlapfotózáson.

Így őrzi meg jó formáját Nicola

„Nem diétázom. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. Szeretem a kiwit, a magvakat, a zöld turmixokat és a zabkását reggelire" – magyarázta Nicola, aki emellett odafigyel az alkoholmennyiségre, bőrtápláló olajokkal ápolja a bőrét, és rendszeresen táncol és zumbázik.
Mi történhetett? Felismerhetetlen lett A pletykafészek egykori jó pasijahttp://www.life.hu/trend/20160301-penn-badgley-a-pletykafeszek-sztarja-felismerhetetlen-lett.htmlFelejtsd el azt a Dant, akit megismertél A pletykafészekből: így néz most ki kedvenc sorozatunk egykori sármőrje, Penn Badgley. Trend--"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--Nem fog az idő Kylie Minogue-onhttp://www.life.hu/trend/20160218-kylie-minogue-enekesno-nem-oregszik-elkepesztoen-nez-ki-47-evesen.htmlA 47 éves énekesnő bátran hordhat rövidebb ruhadarabokat, hiszen egy ilyen alakot vétek lenne elrejteni! Trend--Megszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--Katalin hercegné nem elég merész?http://www.life.hu/trend/20160217-katalin-hercegne-nem-eleg-meresz-sminkelesben.htmlÚjabb kritika érte Katalint: egy sztársminkes szerint nem elég bevállalós a hercegné - már ami a sminkelést illeti. Trend--Visszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.