Az 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott.

A Sports Illustrated Swimsuits For All különkiadásának címlapján először szerepelt plus size modell Ashley Graham személyében – és először láthattunk egy hús-vér nőt aranyszínű bikiniben, aki 56 éves és két gyerek büszke anyukája.

Forrás: Sports Illustrated/Swimsuits For All

Az angliai Nottinghamben élő Nicola Griffin a húszas éveiben ugyan modellkedett, a hírnévtől azonban nagyon messze állt. Nicola gyönyörű ősz frizurája miatt később többször hajmodellkedett, így talált rá a Sports Illustrated a Facebook oldalán keresztül, nemsokára pedig már a napfényes Karibi-tengeren találta magát a címlapfotózáson.

Szexinek éreztem magam, hát nem furcsa? – mondta el a Daily Mail újságírójának Nicola, akinek lányai végig önbizalom növelő üzeneteket küldtek, és figyelmeztették, hogy szőrtelenítse le a lábát.

Így őrzi meg jó formáját Nicola
„Nem diétázom. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. Szeretem a kiwit, a magvakat, a zöld turmixokat és a zabkását reggelire" – magyarázta Nicola, aki emellett odafigyel az alkoholmennyiségre, bőrtápláló olajokkal ápolja a bőrét, és rendszeresen táncol és zumbázik.