Így nézett ki Jennifer Aniston a plasztikai műtétje előtt

Forrás: AFP, Instagram/missmayim -
plasztikai műtét orrműtét Jóbarátok orrplasztika szépészeti beavatkozás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja az orra miatt feküdt sebészkés alá még valamikor a karrierje kezdetén. 

Jennifer Aniston egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik kés alá feküdtek, az eredmény azonban nem hátrányára, sokkal inkább előnyére vált: a korábbi karakteres, erős orra fitos és kisebb lett.

Forrás: AFP, Instagram/missmayim

A Jóbarátok sztárja, aki tavaly nyáron állt oltár elé vőlegényével, Justin Theroux-val, egy későbbi interjújában megerősítette a hírt, és elmondta: orrsövényferdülése miatt kellett megoperálni az orrát.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.