Kim Kardashian ízlése még mindig a régi

Forrás: Northfoto -
fashion week Kim Kardashian body ruha stílus ízléstelenség valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy port kavart meztelen szelfije után ezúttal felöltözött a valóságshow-sztár.

Kim Kardashian néhány nappal ezelőtt még anyaszült meztelen szelfijével borzolta a világ kedélyeit. Bár a kétgyerekes celebmaminak az elmúlt napokban azért sikerült felöltözve is kamera elé állnia, mi mégis azt kívánjuk, bár ne tette volna.

Forrás: Northfoto

Kanye West neje a fentebb látható képen egyébként egy híres férje által megálmodott bodysuitot viseli nagyon büszkén.

Hogy tetszik Kim Kardashian bodysuitja?

Kim Kardashian, a nehézbombázó

A veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában itt mutattuk be Amerika kedvenc celeblányát.

Plasztikrémmé változott a 60-as, 70-es évek ikonja, Faye Dunawayhttp://www.life.hu/trend/20160226-faye-dunaway-szineszno-plasztikremme-valtozott-alig-lehet-raismerni.htmlAlig lehetett ráismerni az Oscar-díjas színésznőre, akit a minap egy Beverly Hills-i klinikánál kaptak lencsevégre. TrendOrigoÍgy nézett ki Jennifer Aniston a plasztikai műtétje előtthttp://www.life.hu/trend/20160308-jennifer-aniston-szineszno-plasztikai-mutetje-elott-keszult-fenykepe.htmlA Jóbarátok sztárja az orra miatt feküdt sebészkés alá még valamikor a karrierje kezdetén. Trend--Elképesztő átalakulások: így lesz Disney-mesehős a maláj sminkmesterbőlhttp://www.life.hu/trend/20160226-queen-of-luna-malaj-sminkes-lany-disney-hosokke-alakitja-at-magat-arcfestekkel-es-hidzsabbal.htmlHatalmas népszerűségnek örvend Instagramon egy Queen of Luna néven ténykedő lány, aki némi arcfesték és hidzsábja segítségével bármelyik mesehőssé átváltoztatja saját magát. TrendOrigoVégre előkerült Cameron Diaz, és alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/trend/20160310-cameron-diaz-szineszno-elokerult-es-nagyon-lepukkant.htmlA 43 éves színésznőt Hollywood utcáin sétálva kapták lencsevégre több ízben is - mindannyiszor smink nélkül, kócos hajjal. Trend--Ashley Graham plus size modell Oscar-partis ruhája ellopta a show-thttp://www.life.hu/trend/20160229-ashley-graham-plus-size-modell-oscar-dijatado-partijan-viselt-ruhaja.htmlMerész mellkivágású ruhában bulizott az egyik legsikeresebb plus size modell a Vanity Fair Oscar Partyn. Trend--Merész dekoltázsban díjátadózott Adelehttp://www.life.hu/trend/20160226-adele-brit-enekesno-meresz-dekoltazsu-ruhaban-jelent-meg-a-brit-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMiközben a brit énekesnő megköszönte a Brit Awards gálán kapott elismeréseit, mindenki azért szurkolt, nehogy villantás legyen a vége a mély mellkivágású ruhájának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.