Tandem szoptatás: egyszerre táplálja anyatejjel 3 és 1 éves lányait egy édesanya

édesanya szoptatás Texas lány Amerika anyatej gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi Chelsea Craig saját bevallása szerint nem tervezte, hogy párhuzamosan fogja szoptatni két gyermekét, de nem bánja, hogy így alakult.

Egyszerre érezheti közel magához mindkét lányát Chelsea Craig, aki az úgynevezett tandom szoptatásnak hála ugyanúgy szoptatja a 3 éves Addilynnt, mint az 1 éves húgát, Emilynnt.

Forrás: Mae Burke

A texasi Corpus Christi kikötővárosban élő édesanya, akit az anya-gyerek kapcsolatokat fotózó Mae Burke fényképezett le gyermekeivel, saját bevallása szerint így tud jelen lenni mindkét lánya életében egyszerre.

Forrás: Mae Burke

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.