A texasi Chelsea Craig saját bevallása szerint nem tervezte, hogy párhuzamosan fogja szoptatni két gyermekét, de nem bánja, hogy így alakult.

Egyszerre érezheti közel magához mindkét lányát Chelsea Craig, aki az úgynevezett tandom szoptatásnak hála ugyanúgy szoptatja a 3 éves Addilynnt, mint az 1 éves húgát, Emilynnt.

Forrás: Mae Burke

A texasi Corpus Christi kikötővárosban élő édesanya, akit az anya-gyerek kapcsolatokat fotózó Mae Burke fényképezett le gyermekeivel, saját bevallása szerint így tud jelen lenni mindkét lánya életében egyszerre.

Forrás: Mae Burke

Így érezhetik úgy a lányaim, hogy törődöm velük és öszetartozunk - magyarázta a 26 éves édesanya a Kidspotnak adott interjújában. Bár saját bevallása szerint sokan támadják érte, ő mégis reméli, hogy a lányaival együtt készült képek segítenek az embereknek megérteni, és ezáltal elfogadni a döntését.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk
Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.