Dér Heni test olyan lett, mint egy férfié

férfi izmos test Dér Heni izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő brutális izmokat növesztett és már teljesen úgy fest, mint egy testépítő bajnok.

Az nem vitás, hogy Dér Heni az edzés szerelmese, hiszen többször megmutatta már, hogy milyen szépen fejlődnek az izmai. Az énekesnő, hamarosan a Nagy Duettben lép színpadra, ám úgy tűnik, egyelőre az énekhangja helyett a testét tréningezi.

Forrás: Facebook/Dér Heni

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, De akkor sem készít el akármit.

Kisbabával sem kell lemondanod a sportolásról – Fussatok együtt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-nem-kell-lemondanod-a-futasrol-ha-nem-tudod-kire-bizni-a-gyereket.htmlKisbabás anyukaként sem kell lemondanod a sportról, sőt, közös minőségi időtöltés lehet belőle: igazi baba-mama program. Tavasszal és nyáron a legideálisabb választás a babakocsis futás, hiszen így a pici is kint lehet a szabad levegőn. Ez Zsír!--Elképesztő változás – Ezt teszi napi ötven guggoláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-elkepeszto-valtozas-ezt-teszi-napi-otven-guggolas-a-kihivas-eve-marcius-havi-kihivasa.htmlAmikor elkezdtem a kihívások évének március havi megmérettetését, azt hittem, sosem lesz vége ennek a hónapnak. Napi ötven guggolás – ez menni fog, gondoltam első nap. Aztán jött a fekete leves: a sajgó, kattogó, ropogó térdízületek és az izomláz. De a kitartásomnak hála, a hónap végére elért eredmény a legmerészebb elvárásaimat is felülmúlta. Ez Zsír!OrigoElképesztő formában van Beyoncé http://www.life.hu/ez-zsir/20160401-beyonce-enekesno-egy-szal-dresszben-mutatta-meg-elkepeszto-alakjat.htmlA világhírű énekesnő egy szál dresszben köszönt be rajongóinak közösségi oldalán. Ez Zsír!OrigoKészen állsz az újabb kihívásra? Áprilisban lemondunk az édességről!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-az-aprilisi-kihivasban-minden-edessegre-nemet-mondunk.htmlA kihívás éve a harmadik próbatételhez érkezett. Április havában nemet mondunk mindenféle édességre: süteményekre, tortákra, csokikra, cukrokra. Kövesd a következő 5 pontot. Ez Zsír!--Brutális izmok! 9 éves fitneszbajnok az internet új sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-milla-bizzotto-9-eves-fitnesz-sztar-az-internet-uj-kedvence-a-kislany-brutalis-edzesterveket.htmlMilla Bizzotto eleinte ügyetlen kislány volt, akit kinevettek társai, ám amióta rátalált új hobbijára, mindenki tátott szájjal csodálja őt. Ez Zsír!--Dúl a szerelem! Még edzeni is együtt jár David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-david-beckham-es-victoria-beckham-egyutt-edzettek-los-angelesben.htmlA sztárpárt Los Angelesben kapták lencsevégre egy menő edzőteremből kifelé jövet. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.