Rubint Réka régi fotó edző változás izmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszedző egy régi fotón mutatta meg, hogy már egy évtizeddel ezelőtt is ugyanolyan tökéletes volt az alakja, mint mostanság.

Rubint Réka egy olyan fotót tett közzé, amelyen 12 évvel ezelőtt pancsol a vízben csemetéjével. Úgy tűnik a Schobert házaspár nosztalgiázott egy kicsit, mert Norbi is megosztott rajongóival egy fotót, ami réges-régen készült Rékáról. Nos, az biztos, hogy a fitneszedző alakja mit sem változott az évek alatt és egyre tökéletesebbek az izmai.

12 év - akkor és most Forrás: Facebook/Rubint Réka

Gáspár Laci testépítő babérokra tőr. Azaz, pontosítsunk, a súlyzók emelgetése egyelőre csak hobby Laci számára. De ki tudja mit hoz a jövő... Főleg mivel az izzasztó időtöltés eredménye eddig mínusz 18 kilogramm zsír és számos plusz kilogramm izom.

A kismama még 8 hónaposan is 70 kilós súlyokat emelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160406-emily-breeze-ross-8-honapos-terhesen-is-edz-70-kilos-sulyokat-emel.htmlEgész életében mozgott a 31 éves Emily Breeze Ross, így nem csoda, ha terhessége alatt sem akart leállni a testmozgással. Ez Zsír!OrigoDús idomokat villantott az egykori gyereksztár, Ariel Winterhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160406-ariel-winter-a-modern-csalad-sztarja-dus-idomokat-villantott-a-strandon.htmlA Modern család sztárja nagyon nőies idomokat villantott a tengerparton. Ez Zsír!AFPAmy Schumer kiakadt: "A fiatal lányok plus size-nak látnak engem?"http://www.life.hu/ez-zsir/20160406-amy-schumer-kiakadt-azon-hogy-egy-magazin-a-plus-size-kategoriaba-sorolta.htmlA hírességről első látásra meg lehet állapítani, hogy nem tartozik a csontsovány sztárok közé. Ám ettől még nem számít plus size-nak! Az egyik magazin viszont besorolta a sokkal testesebb nők táborába, amin felháborodott a sztár. Ez Zsír!OrigoHűha! Nagyon durva kockahasat gyúrt magának Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-britney-spears-kockas-hassal-udvozli-a-nyarat.htmlA kétgyerekes popsztár Instagram-oldalán mutatta meg lapos hasát és formás combjait a rajongóinak. Ez Zsír!OrigoCsak semmi kalóriaszámolgatás! Így fogyhatsz le hatékonyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160402-igy-fogyhatsz-le-hatekonyan-makroelemek-szamolasaval.htmlAki fogyni szeretne, a legtöbbször a kalóriabevitelt csökkenti, és többet kezd mozogni: elviekben ez a legtökéletesebb módszer arra, hogy az extra kilóktól megszabaduljunk. Ugyanakkor jobban járunk, ha a kalóriák helyett inkább a makroelemeket tartjuk számon.Ez Zsír!--Napi kétezer guggolás, és olyan feneked lesz, mint az internet két ikersztárjánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-miriam-es-michelle-carolus-ikerlanyok-napi-ketezer-guggolast-vegeznek-hogy-formas-fenekuk-legyen.htmlMiriam és Michelle Carolust szexi, formás alakjuk tette az Instagram sztárjaivá: az ikerpár saját bevallásuk szerint nem a sebészkésnek, hanem a rendszeres edzésnek köszönhetik nőies idomaikat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.