Egyre jobban hasonlít híres apukájára Suri Cruise

színész Suri Cruise lány sztárcsemete gyermek Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise és Katie Holmes közös lánya, a kis Suri az elmúlt néhány év alatt rengeteget nőtt, és egyre jobban látszik, milyen sok külső tulajdonságot örökölt világsztár édesapjától.

Azt már korábban is lehetett látni, hogy Suri Cruise néhány vonásában tiszta anyukája, ám a nemrég róla készült képek alapján le sem tagadhatná másik híres szülőjét, Tom Cruise-t. A hamarosan 10 éves kislányt táncórájáról távozva kapták lencsevégre.

Forrás: Northfoto

A kis Suri, aki nem csupán külső, hanem belső tulajdonságaiban is nagyon hasonlít Tom Cruise-ra, a hírek szerint már hosszú ideje nem látta édesapját: Tom Cruise sajtóértesülések szerint az Egyesült Királyságba készül költözni a szcientológia miatt.

Gombos Edina: "Nagyon várjuk a harmadik babát!"http://www.life.hu/csalad/20160401-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-harmadik-babat-terveznek.htmlAz immár Amerikában élő műsorvezető és férje, Alberto egyre inkább úgy érzik, szeretnének még egy csöppséget kislányuk, Miranda és fiuk, Matteo mellé. CsaládOrigoRá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Sharon Stone fiahttp://www.life.hu/csalad/20160412-sharon-stone-szineszno-fia-quinn-kelly-stone-hatalmasat-nott.htmlA világhírű színésznőt és 9 éves gyermekét, Quinn Kelly Stone-t Beverly Hills utcáin kapták lencsevégre. Család--Hatalmasat nőtt Owen Wilson kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160405-owen-wilson-szinesz-kisfia-robert-ford-hatalmasat-nott.htmlHihetetlen, hogy telik az idő: a hollywoodi sztár legidősebb gyermeke, Robert Ford Wilson immár 5 éves, és egy az egyben úgy néz ki, mint világhírű édesapja. Család--De édes! Így szólítja Erzsébet királynőt a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160323-gyorgy-herceg-igy-becezi-dednagymamajat-erzsebet-kiralynot.htmlKatalin hercegné elárulta, hogyan becézi dédijét 2 éves fia, György herceg. Család--Tandem szoptatás: egyszerre táplálja anyatejjel 3 és 1 éves lányait egy édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160331-chelsea-craig-texasi-edesanya-tandem-szoptatja-3-es-1-eves-lanyait.htmlA texasi Chelsea Craig saját bevallása szerint nem tervezte, hogy párhuzamosan fogja szoptatni két gyermekét, de nem bánja, hogy így alakult. CsaládOrigoGyönyörű nővé cseperedett a futballsztár Romário lánya, Daniellehttp://www.life.hu/csalad/20160331-danielle-favatto-romario-futballsztar-lanya-gyonyoru-nove-cseperedett.htmlFőhet a feje a Barcelona egykori játékosának 18 éves lánya miatt: Danielle Favatto elképesztően szexis nő lett az évek alatt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.