Intimitás és kényeztetés felsőfokon: szexi lakosztályok nászutasoknak

esküvő szexi nászút lakosztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már túl vagytok a nagy napon és az ajándékbontogatáson, akkor jöhet a nászút és vele együtt az első, házaspárként eltöltött éjszakák. Elképesztően szenvedélyes élményben lehet részetek ezekben a luxuslakosztályokban, ahol az ágyak csábítóak, a fürdőszobák stílusosak, a panorámás teraszok pedig biztosan megadják a szeretkezés alaphangulatát.

Amalfi-part – ahol a szerelem életre kel

Ha mindketten rajongtok Olaszországért, és igazán felejthetetlen nászútra vágytok, akkor a festői Amalfi-partnál keresve sem találhatnátok jobbat. A sziklára épült hotelt 1880 óta ugyanaz a család üzemelteti, ennek köszönheti hagyománykövető, mégis modern stílusát. A nászutaslakosztályokból mesés kilátás nyílik a Földközi-tengerre, de ha az Il Torrinót választjátok, kivételes környezetben élvezhetitek egymás társaságát. Egy langyos nyári estén a kör alakú jakuzzi remek lehetőséget nyújt a lazításra, és a hatalmas ágy szinte hívogat egy vad éjszakára. A Beach Clubban nappal a fürdőzésé, este a koktélozásé a főszerep, a szálloda wellnessközpontjában pedig gyógynövényes masszázsokat és testkezeléseket is igénybe vehettek.

Santa Caterina, a sziklára épült hotel Forrás: hotelsantacaterina.it

A Life.hu extra tippje

Ha az esküvő utáni napokat egy kicsit mozgalmasabban szeretnétek tölteni, és inkább kihagynátok a hosszú repülőutat, akkor Róma lesz a ti helyetek. Az Örök Város rengeteg felfedeznivalót és élményt kínál, gondoljatok csak a több évszázados terekre, az antik műemlékekre, az egymás mellett sorakozó fagyizókra vagy a szuperelegáns üzletekre. Irány Róma 79.900 forint/fő/3 éjtől!

Csak te meg ő és a természet

Szakértők szerint a párok úgy kerülnek még közelebb egymáshoz, ha valami újat próbálnak ki együtt. Glampingezni Észak-Thaiföldön, a vadregényes dzsungelben, ahol még elefántok is baktatnak – a házasságkötés ünneplése nem is kezdődhetne izgalmasabban, igaz? A Chiang Rai városától kb. 100 km-re lévő szálláshelyet egy erdei ösvényen lehet megközelíteni, és amikor megpillantjátok a luxussátrakat, a látványtól garantáltan eláll a lélegzetetek! A kikapcsolódást ezúttal természetes közegben élvezhetitek, a fából készült fürdődézsában jól fog esni a relaxálás, az extra méretű ágy pedig tökéletes egy kis összebújásra.

Luxus sátor és csodálatos panoráma Észak-Thaiföldön Forrás: fourseasons.com

Romantika felső fokon

Szeretitek az átlagon felüli dolgokat, és nem sajnáljátok a pénzt, ha a saját kényelmetekről van szó? Nos, a mexikói Cabo San Lucasban található díjnyertes resort a luxus szinonimája, ahol újdonsült férjed társaságában fényűző körülmények között pihenhetsz. Az óceánra néző penthouse lakosztályban remekül telnek majd a mézeshetek, és ha kedvelitek az izgalmas szexhelyszíneket, kipróbálhatjátok a körbepárnázott teraszt vagy a függőágyat. De ami igazán különlegessé teszi a helyet, az a saját inas és séf, akik lesik minden kívánságotokat.

Luxus minden mennyiségben Cabo San Lucasban Forrás: esperanza.aubergeresorts.com

Az igazi „wow” faktor

Kevés romantikusabb hely van Párizsnál. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher a szerelem városában házasodott össze, ahogyan Salma Hayek is itt fogadott örök hűséget a milliomos François-Henri Pinault-nak. A Haussmann-kori épületben található hotel New York energikusságának és Párizs kifinomultságának gyönyörű fúziója, szuper hip atmoszférával, 91 szobával és Michelin-csillagos ételekkel. A ’Wow suite’ és az ’Extreme Wow suite’ a frissen egybekeltek számára páratlan élményt kínál, és most nem csupán a káprázatos kilátásra gondolunk. A posztmodern bútorokkal berendezett lakosztályok a tágas elrendezés miatt hosszabb pihenésre is ideálisak. A kandallóban lobogó tűz otthonos hangulatot teremt, a kerek ágy pedig könnyen csábít szerelmeskedésre.

Szuper hip atmoszféra, W Paris-Opera Hotel Forrás: wparisopera.com

Mézeshetek karibi módra

Naplementét csodálni egy privát medencéből, és közben hozzásimulni a kedveshez – ez az, ami a nászutasok álmát valósággá teszi. A Hermitage Bay házikói közvetlenül a tengerparton találhatók, de ha valami igazán intim búvóhelyet kerestek, kérjétek bátran a Hillside Pool lakosztályt. Igaz, hogy ide kissé meredek, köves út vezet, de megéri az erőfeszítés, hiszen karib-tengeri panorámát kaptok cserébe. A domboldalra épült cottage-ok enteriőrje illeszkedik a környezethez, a falak meghittséget árasztanak, így tökéletesen alkalmasak a világtól való elvonulásra. A merülőmedencével és napozóágyakkal felszerelt terasz még tovább fokozza az exkluzivitás érzését, a Garden Spa szertartások pedig valódi kényeztetést adnak mind a testnek, mind a léleknek.

Tökéletes világtól való elvonulás, Hermitage Bay Forrás: hermitagebay.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.