Nem feltétlenül kellenek nagyobb beavatkozások, hiszen már néhány sminktrükk segítségével is éveket fiatalodhatsz. Hogyan? Larion Oscar elárulja! 

Kezd arctisztítással és a bőrtípusodnak megfelelő hidratálással, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. Érdemes pórusösszehúzó báziskrémet használni a hidratálás után, mert a meleg kitágíthatja a pórusokat. Az egységes bőrszín kialakításhoz válassz vízbázisú, könnyű szerkezetű, színezett BB vagy CC hidratálókrémet. 

Forrás: Thinkstock

Hagyd természetesen ragyogni a bőröd, sokkal izgalmasabb, ha úgymond anyagában csillog a bőr. Highlighterrel emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot, valamint az arccsontot. Szépen dolgozd össze a színezett hidratálókrémmel. Az orcák kiemeléséhez krémpirosítót válassz. Ha hideg bőrszíned van, keverj hozzá egy kis rózsaszínt, ha meleg bőrszíned van, akkor jól illik hozzá a narancs vagy a terrakotta.  Kontúrmentesen dolgozd össze, hogy a színek fedjék egymást, majd porpúderrel finoman fixáld le. A fényesen ragyogó tekintethez válassz tartós szemceruzát vagy szemhéjkrémet. A szezon kedvencei az arany, a zöld, a fahéj, a bronz és a különböző fenséges kékek. Elegendő csak a felső szemhéjon megvillantani egy kis színt, vagy csak a vízvonalon. 

Forrás: Thinkstock

A krémek előnye, hogy időtlenné teszik viselőjüket, valamint a lágy krémes textúráktól friss hatású marad a tekintet is.  Szempilláidat fekete szempillaspirállal koronázd meg, de ügyelj arra, hogy csomómentes, szálanként szétválasztott hatású legyen. Ajkad legyen vizesen csillogó, érzékien telt hatású. A legizgalmasabb, ha vizes bázisú, könnyű textúrájú ajakfényt használsz.  De fenséges a színezett ajakbalzsamok széles választéka is, hisz fényvédőt is tartalmaznak. Legyen friss és természetes a megjelenésed!