6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Miranda Kerr-ről

modell Miranda Kerr Victoria's Secret fehérneműmodell születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 20-án ünnepli 33. születésnapját a világ egyik leghíresebb fehérneműmodellje, Miranda Kerr. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtött róla 6 tényt, amelyet valószínűleg eddig még nem tudtál az egykori Victoria's Secret angyalról. Boldog születésnapot, Miranda!

13 éves kora óta modellkedik

Mindössze ennyi idős volt, amikor felfedezte magának a Chaay’s nevű ausztrál modellügynökség. Nézd meg itt, hogyan festett pályája elején Miranda Kerr!

Forrás: TheLoveMagazine

Ő volt a Victoria's Secret első ausztrál modellje

A világhírű fehérneműmárkának előtte még nem volt olyan angyala, aki a szigetországból származott. Később őt követte a szintén ausztrál Bridget Malcolm, Abbey Lee és Elyse Taylor.

A Vogue magazinban ő lehetett az első terhes modell

2011-ben az ausztrál Vogue magazin hasábjain szerepelt hatalmas pocakkal, amikor már 6 hónapos terhes volt a kis Flynn-nel, Orlando Bloomtól született kisfiával.

A világhírű fotós, Terry Richards is fényképezte Fotó: HarpersBazaar/Terry Richardson

Szeret meztelenül lenni

Miranda Kerr nem csupán a nevesebbnél nevesebb fotósok kamerája előtt vetkőzik előszeretettel, hanem otthon is: egy korábban adott interjújában elárulta, ha nem kísérnék minden lépését figyelemmel, akkor szívesen pucérkodna fürdőzés közben is, például a strandon.

Nagyon spirituális

Bár korábban jelentek meg olyan hírek, amelyek szerint Miranda buddhista vallású, a modell egy később tett nyilatkozatában cáfolta mindezt: az ekkor elmondottak alapján keresztény, minden nap imádkozik, és hozzátette, hogy meditálni is rendszeresen szokott. Később azt is bevallotta, hogy minden nap gyógyító kristályokkal alszik.

A spiritualitás mellett azért egy kis pucérkodás is belefér Forrás: Instagram/Chris Colls

Ha a pasikról van szó, nagyon régimódi

Egy 2015-ben adott interjújában Miranda elmondta: jobban szereti, ha őt vadásszák le, semmint neki kell pedáloznia a kiszemeltjénél. A modell 2013-ban jelentette be, hogy 3 év házasság után elválnak férjével, Orlando Bloommal. Azóta a hírek szerint a Snapchat mindössze 25 éves milliárdos alapítójával, Evan Spiegellel jár.

Álomalakra vágysz? Lesd el Miranda Kerr életmódtippjeit!

Kerek popsi, darázsderék, csodálatos bőr, tónusos izmok - Miranda Kerr egészen biztosan megnyerte a genetikai lottóötöst, de azért tesz a külsejéért, nem is keveset. Tanulj tőle te is - kattints ide a Life.hu cikkéért!
Micsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20160414-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-paranyi-miniszoknyaban-premierezett.htmlA Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait. Trend--Íme, a tökéletes reakció, ha megaláznak bikinivásárlás közbenhttp://www.life.hu/trend/20160419-jessica-portelli-tokeletes-reakcioja-a-bikinivasarlas-kozbeni-megalazas-utan.htmlA 24 éves Jessica Portelli kétrészes fürdőruhát készült venni magának, amikor az eladó csúnyán beszólt neki. Szerencsére Jessicát nem olyan fából faragták, hogy elkeseredjen egy idegen megjegyzése miatt. TrendOrigoBizarr módszerrel őrzi meg szépségét Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160405-gwyneth-paltrow-szineszno-mehcsipessel-orzi-meg-szepseget.htmlÚjabb furcsa szépségápolási titkot osztott meg magáról az Oscar-díjas színésznő. Trend--Ashley Graham nem szereti, ha plus size-nak hívjákhttp://www.life.hu/trend/20160411-ashley-graham-plus-size-modell-nem-szereti-ha-plus-size-nak-nevezik.htmlBár őt tartják napjaink legsikeresebb és leghíresebb plus size modelljének, Ashley Graham mégsem szereti, ha ezzel a jelzővel illetik őt. Trend--Kissé megszaladt a Photoshop Megan McKenna valóságshow-sztár fotósorozatánálhttp://www.life.hu/trend/20160330-megan-mckenna-a-the-only-way-is-essex-valosagshow-sztar-photoshop-aldozata-lett.htmlA brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni. TrendOrigoPhotoshopolták Palvin Barbit?http://www.life.hu/trend/20160412-palvin-barbara-modell-fehernemus-fenykepet-photoshopoltak.htmlNagyon szexisre sikeredett a magyar modell legújabb, fehérneműs fotósorozata, amelyek kapcsán felmerült a gyanú, hogy a gondos retusálásnak köszönheti vékonyabb csípőjét és derekát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.