Így kezdte pályáját az egyik legszebb szupermodell

modell szupermodell Miranda Kerr Orlando Bloom szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr ma az egyik legfoglalkoztatottabb szupermodell - lássuk, hogyan is indult el a divatszakmában.


Forrás: http://models.com, AFP
Forrás: http://models.com, AFP

Az ausztrál szépség egy fekete mellényben érkezett az első fotózására, de már ezeken a képeken is látszik, hogy a lány smink és styling nélkül is gyönyörű és különleges. Az ő fotója is ott van azon népszerű modelleké között, akiknek a szárnypróbálgatásairól Douglas Perrett, egy híres modellügynökség vezetője készített képeket.

Perrett fel is jegyezte, mi volt a benyomása egy-egy lánnyal kapcsolatban, amikor először látta őket. "Miranda minden válogatásra egy szőke barátnőjével érkezett, egy másik ausztrál csajjal, aki mindig elhalászta Miranda elől a munkákat" - vallotta a férfi. Mirandát azóta mégis felfedezték - ő a Victoria's Secret egyik legszebb és legkeresettebb angyalkája, emellett számtalan más divat- és kozmetikai cég szerepelteti őt kampányaiban.

Tipp! A világ leghíresebb férfi testei! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


62 évesen is karcsú a világhírű tervező - Egy szál fürdőruhában pózolhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120126-62-evesen-is-karcsu-a-vilaghiru-tervezo-egy-szal.htmlSzinte nincs dereka - Kettétörik, olyan vékony a modellhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120207-igazi-homokora-a-roman-modell-ioana-spangenberg.htmlTombolnak a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-tombolnak-a-sztarcsemetek-demi-moore-es-bruce-willis-lanyai.htmlHoroszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlA legszebb menyasszonyi ruhák 2012-re - A magyar tervezők kedvenceihttp://www.life.hu/legytrendi/20120209-a-legszebb-menyasszonyi-ruhak-2012re-a-magyar-tervezok-kedvencei.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.