Hollywoodban minden a szépségről és a tökéletességről szól. Ezt hajszolják a legtöbb celeb, ráadásul egyre fiatalabb korban fekszenek kés alá, amiért nincsenek megelégedve magukkal. Íme, néhány híresség, akik tinédzser korukban kezdték a plasztikázást!

Kylie Jenner A Kendall-Kardashian klán legifjabb tagja nagyjából két évvel ezelőtt, 16 évesen lett az ajakfeltöltés rajongója. Hiába próbálta tagadni, annyira szembetűnő volt a változás, hogy végül beismerte: nem éppen a természetnek köszönheti dús ajkait. 

Forrás: AFP
Kylie Jenner kiakadt a kacsaszájú fiatalokon
A #KylieJennerChallenge lényege az, hogy szájszívó kupakkal hatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a tinik. De mit szólt ehhez a névadó? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Jennifer Aniston 

Saját bevallása szerint orrsövényferdülése miatt műttette meg tinédzser korában az orrát, és nem azért, mert nem volt megelégedve vele. Tény, hogy az eredmény egy sokkal bájosabb és kisebb orr lett. Szerencsére Jennifer Aniston azóta sem indult el a leejtőn, habár a botoxot is kipróbálta, nem lett a mániája. Bár manapság egy egészen furcsa pletyka terjed arról, hogy a térdét bizony szívesen átszabatná a sztár. 

Forrás: tvhappy.ro, AFP

Pamela Anderson 

A Baywatch egykori bombázója 1989-ben, vagyis 22 évesen végeztette el az első mellnagyobbító műtétjét. Azóta számtalan beavatkozáson esett át, de nem mindig a nagyobb implantátum volt a cél. A Baywatch időszaka után már kisebbítő műtétek miatt feküdt kés alá. 

Forrás: Blue zone, AFP
Pamela Anderson mellének mását plasztikáztatta egy nő
A 36 éves Tracy a világsztár melleire áhítozott, és ezért vállalkozott plasztikai műtétre, ám a beavatkozás rosszul sikerült. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Michael Jackson 

A popzene egykori királya 21 évesen lépett rá a plasztika rögös útjára. Az életrajzírója, J. Randy Taraborrelli szerint Michael Jackson először egy balesetben bekövetkezett orrtörés miatt végeztetett plasztikai műtétet, ami egyébként nem is sikerült jól, így nem sokkal utána, újra meg kellett műteni az orrát. Ezt követően azonban megszállottja lett a plasztikázásnak, nagyjából 100 alkalommal feküdt kés alá. 

Forrás: rollingstone.com, AFP