Koppintás volt Katalin hercegné esküvői ruhája? Beperelték a tervezőjét

divattervező menyasszonyi ruha utánzás esküvői ruha másolás beperelés Katalin hercegné Alexander McQueen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pert indított Alexander McQueen ellen egy menyasszonyi ruhatervező, aki szerint a divatház ellopta, és Katalin hercegné híres menyasszonyi ruháján alkalmazta az ötleteit.

A Hertfordshire-ben élő Christine Kendall szerint a McQueen divatház kreatív igazgatója, Sarah Burton lemásolta azokat az ötleteit, amelyeket öt évvel ezelőtt már megmutatott a palotának.

Forrás: AFP

Bár Kendall szerint a hercegné később levélben meg is köszönte neki a terveket, Katalin szóvivője a The Sunday Timesnak tett nyilatkozata szerint soha nem látta a szóban forgó vázlatokat. Kendall ügyvédjén keresztül hangsúlyozta: nem a hercegnét, hanem az ő esküvői ruháját megálmodó McQueen divatházat perelte be, akik állítása szerint jogtalanul, a megkérdezése nélkül másolták le az ötleteit.

Sarah Burton soha nem látta Ms. Kendall munkáit és vázlatait, és egészen addig nem tudott Ms. Kendarról, amíg kapcsolatba nem lépett velünk, úgy 13 hónappal az esküvő után

A világ leghíresebb esküvői ruhái

Elindult az esküvői szezon, ilyenkor pedig még az is szívesen nézeget csodaszép menyasszonyi ruhákat, akinek idén talán még nem kötik be a fejét. A Life.hu összeállításával felidézheted a történelem legemlékezetesebb esküvői összeállításait: kattints ide a cikkért!

Photoshopolták Palvin Barbit?http://www.life.hu/trend/20160412-palvin-barbara-modell-fehernemus-fenykepet-photoshopoltak.htmlNagyon szexisre sikeredett a magyar modell legújabb, fehérneműs fotósorozata, amelyek kapcsán felmerült a gyanú, hogy a gondos retusálásnak köszönheti vékonyabb csípőjét és derekát. TrendOrigo6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Miranda Kerr-rőlhttp://www.life.hu/trend/20160420-6-dolog-amit-miranda-kerr-fehernemumodellrol-nem-tudtal.htmlÁprilis 20-án ünnepli 33. születésnapját a világ egyik leghíresebb fehérneműmodellje, Miranda Kerr. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtött róla 6 tényt, amelyet valószínűleg eddig még nem tudtál az egykori Victoria's Secret angyalról. Boldog születésnapot, Miranda! Trend--Csillogás a köbön: jól áll India Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20160411-katalin-hercegne-csillogo-ruhaban-jelent-meg-indiaban-egy-hivatalos-esemenyen-indiaban.htmlVilmos herceg neje gyönyörű, kobaltkék színű ruhában jelent meg egy jótékonysági vacsorán Indiában. Trend--Kiderült: ezért tűnt furcsának Victoria Beckham combjahttp://www.life.hu/trend/20160414-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-furcsa-combja-nem-photoshop-baki-volt.htmlNem Photoshop-baki miatt tűnt úgy, mintha kivágtak volna egy darabot Victoria Beckham lábából a kínai Vogue magazinban megjelent fotóin. Íme, az igazság. Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoCameron Diaz olyat tett, amilyet senki sem gondolt volnahttp://www.life.hu/trend/20160331-cameron-diaz-szineszno-smink-nelkul-reklamozza-legujabb-konyvet.htmlA filmszínésznőből lett életmódguru smink nélkül, teljes valójában pózol legújabb könyvével. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.