A 42 éves Liptai Claudia a napokban jelentette be a nagy hírt, miszerint gyermeket vár párjától, Pataki Ádámtól. A Life.hu ennek kapcsán összegyűjtött 5 hírességet, akik túl a negyedik x-en döntöttek úgy, hogy családot alapítanak vagy újabb kisbabát vállalnak.

Halle Berry

A világhírű színésznő 46 éves volt, amikor bejelentette, hogy második gyermekét várja a férjétől, Olivier Martineztől (akitől egyébként éppen tavaly vált el). Halle Berry az első terhességét sem kapkodta el: 42 éves volt, amikor megszületett kislánya, Nahal.

Forrás: NORTHFOTO

Jakupcsek Gabriella

A magyar műsorvezető 45 éves volt, amikor két fiú után úgy döntött, egy harmadik gyermeket is vállal: kislánya, Emma Róza 2009-ben született meg. Jakupcsek Gabriella legnagyobb gyermekei, Bálint 31, Máté pedig 28 éves.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

 

Salma Hayek

A mexikói származású színésznő 2007-ben, 41 évesen szülte meg egyetlen gyermekét, Valentinát, aki kiköpött anyukája. 

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

 

Dióssy Klára

A műsorvezető 2014 júliusában, 43 évesen hozta világra kisfiát, Mátét, aki a második gyermeke: kislányát, Adélt leukémiában veszítette el.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

 

Céline Dion

Az énekesnő, aki idén januárban veszítette el férjét, René Angélilt, 42 éves volt, amikor megszülettek ikergyermekei, Eddy és Nelson. Nézd meg itt, mekkorát nőttek Céline Dion gyerekei!

Forrás: AFP/John Shearer