Miből lesz a cserebogár? Elképesztően dögös nő lett Kim Basinger lányából

modell Ireland Baldwin sztárcsemete Alec Baldwin Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, a jó gének ellen nem lehet mit tenni: a gyönyörű színésznő és Alec Baldwin közös lánya, Ireland gyönyörű ifjú hölggyé cseperedett, aki mostanában modellként igyekszik bizonyítani.

Ugye, mindenki emlékszik még Kim Basinger és Alec Baldwin házasságából született közös lányukra, Irelandre? Valahogy így nézett ki jó 10 évvel ezelőtt:

Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Peter Kramer

És mostanában így láthatjuk viszont a Schön! magazinban:

Forrás: Twitter

Ireland Baldwin, aki a képek tanúsága szerint sokat örökölt gyönyörű édesanyjától, egy ideje próbálkozik a modellkedéssel: a 20 éves lány, aki nyíltan vállalja biszexualitását, néhány csupaszabb fotózást is bevállalt már rajongótábora nagy örömére.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek itt a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak.

Tess Holliday plus size modell visszavágott támadóinak, akik szerint nem is látszik, hogy babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160421-tess-holliday-plus-size-modell-visszavagott-tamadoinak-akik-szerint-nem-latszik-hogy-terhes.htmlA kommentelők szerint nem lehet megmondani az extrém méreteiről elhíresült modellről, hogy terhes, és véleményük szerint veszélyezteti a kisbabáját túlsúlyával. Tess Holliday nem hagyta annyiban a dolgot. CsaládOrigoFriss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!http://www.life.hu/csalad/20160428-liptai-claudia-musorvezeto-babavaros-friss-fenykepe.htmlA népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen. CsaládOrigo"Örökké a fejemben marad" - Alapos fejmosást kapott Vilmos herceg Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20160420-vilmos-herceg-gyermekkoraban-alapos-fejmosast-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlVolt idő, amikor Vilmos hercegnek is inkább a csínytevéseken, semmint a hivatalos királyi teendőin járt az esze. Egyik alkalommal azonban túllőtt a célon, az érte járó szidást pedig egyenesen Anglia uralkodónőjétől kapta. Család--Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160418-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotografus-kisfia-vencel-hatalmasat-nott.htmlRá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia. Család--Tom Cruise nem lesz ott lánya 10. születésnapjánhttp://www.life.hu/csalad/20160419-suri-cruise-10-eves-szuletesnapjan-nem-lesz-ott-edesapja-tom-cruise.htmlBár Suri Cruise valószínűleg mindent megkap a 10. születésnapjára, amire egy kislány vágyhat, a legfontosabbat mégsem: a sztárcsemete édesapja nélkül fogja ünnepelni a jeles évfordulót. Család--Victoria Beckham kislányánál nincs cukibb sztárcsemetehttp://www.life.hu/csalad/20160418-victoria-beckham-kislanya-harper-seven-beckham-a-legcukibb-sztarcsemete.htmlRitka alkalmak egyike: az énekesnőből lett divattervezőnő a 4 éves kislányával együtt vonult végig a fotósok hada előtt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.