Intim részletek kerültek napvilágra Csobot Adél szülésével kapcsolatban

Csobot Adél kisbaba videó szülés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, megszületett Csobot Adél és Istenes Bence kisfia, Nátán. Adél menedzsere az Aktívnak elárulta, hogy az énekesnő természetes úton hozta világra kisfiát, és mindketten nagyon jó egészségnek örvendenek.

Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélt

A sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával.
El sem hiszed, milyen cuki ajándékot kapott Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160505-sarolta-hercegno-horcsogot-kapott-a-cuki-kis-allatot-imadja-a-kislany.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermeke nemrég egy hörcsögöt kapott a szüleitől, mely a Marvin nevet kapta. Család--Halálos fenyegetések miatt menekülnie kell otthonából a kis "zacskós Messinek"http://www.life.hu/csalad/20160504-menekulnie-kell-a-kis-zacskos-messinek-es-csaladjanak.htmlHa azt írjuk, Murtaza Ahmadi, valószínűleg nem tudod, hogy kiről van szó, de akkor biztos eszedbe jut, ha elmondjuk, hogy ő volt az az ötéves kisfiú, aki házilag, nejlonzacskóból készített Messi-focimeze révén világhírűvé vált. Nos, a kisfiú élete a népszerűség miatt pokollá változott a tálibok fenyegetései miatt. Család--Harry herceg: "Szeretném, ha anya büszke lenne rám" http://www.life.hu/csalad/20160504-harry-herceg-meghatoan-nyilatkozott-az-edesanyjarol-interjut-adott.htmlA Diana hercegnő legkisebb fia a People magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja. A walesi hercegné közel húsz éve nincs közöttünk. Család--8 dolog, amit csak azok értenek, akik szigorú nevelést kaptakhttp://www.life.hu/csalad/20160503-neveles-es-szigor-ezeket-biztosan-tapasztaltad-ha-igy-nevelkedtel.htmlSzigorú szülők gyermekeként nem könnyű az élet. Ha csak egy csöppet is tapasztaltál a katonás nevelésből, némelyik pontnál könnyen magadra ismerhetsz. Család--Anna Wintour lánya őszintén mesélt az édesanyjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160503-anna-wintour-lanya-oszinten-meselt-az-edesanyjarol.htmlAnyjával ellentétben Bee Shaffert sosem érdekelte a divat, bár ugyanolyan pontos, szigorú és maximalista, ha a munkáról van szó. Anna Wintour lánya a Teen Vogue-nak adott videóinterjúban őszintén mesélt az édesanyjáról. Család--Vízben szülte meg gyermekét, és ezt videóra is vette - Íme, a megható felvételhttp://www.life.hu/csalad/20160503-az-anya-vizben-szulte-meg-a-gyermeket-raadasul-fel-is-vettek-a-meghato-pillanatot.htmlEgy különleges kisfilmben örökítették meg a szülők második gyermekük, Cohen érkezését, ami azért is volt különleges, mert az édesanya vízben adott életet a kisfiának. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.