Miért fontos az aerobik? Katus Attila órájáról jelentkezünk!

aerobik BikiniBody Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal egy aerobic órán lepte meg Katus Attilát és a BikiniBody győztesét, Teodórát. 

Tornázz mindennap Katus Attilával a LifeNetwork tévében. Várunk egy közös edzésre reggel 7-kor, délután 3-kor és este 7-kor. Nincs kifogás! Bikini body Katus Attilával!
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 31.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-31-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Ülőmunkát végzel? Mozgástippek az irodába!http://www.life.hu/ez-zsir/20160509-igy-mozgasd-at-magad-magad-az-irodaban-ha-ulomunkat-vegzel-katus-attila-tippjei.htmlMiért fontos hatványozottan odafigyelni a mozgásra azoknak, akik ülőmunkát végeznek? Hogyan lehet az irodában is átmozgatni a testünket? Olvasd el Katus Attila tippjeit! Ez Zsír!--3 variáció egészséges palacsintárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-3-variacio-egeszseges-palacsintara.htmlA palacsinta egy szuper étel, így nem csoda, hogy minden variációját imádjuk. Ezúttal három egészséges receptet mutatunk, amelyeknél csupán a lisztre és az édesítőszer használatára kell odafigyelni. Ez Zsír!--Nem csak finom, egészséges is – kedvencünk, a málna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160509-nem-csak-finom-egeszseges-is-ezert-fogyassz-sok-malnat.htmlGyerekként is imádtuk, és felnőttként is a málna az egyik kedvenc gyümölcsünk, amit nem csak az íze miatt érdemes enni: nem véletlen, hogy az ókorban is gyógynövényként volt ismert. Ez Zsír!--Így változtass fokozatosan az étrendeden – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-masodik-heti-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Két hét alatt minőségi változás – Katus Attila újabb beszámolója a BikiniBody programról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-masodik-beszamoloja-a-bikinibody-programrol.htmlKatus Attila és a BikiniBody győztese, Teodóra nagyon jól haladnak a közös munkában. Teodóra már most rengeteget fejlődött, és látszik, hogy komolyan gondolja az életmódváltást. Olvasd el Attila második heti beszámolóját! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.