terhesség A pletykafészek pocak Cannes-i filmfesztivál várandósság Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekét váró színésznő sem hiányozhatott Cannes vörös szőnyegéről, testhez simuló estélyi ruhája pedig szépen kiemelte Blake egyre gömbölyűbb hasát.

Bár egyelőre sem Blake Lively, sem férje, Ryan Reynolds nem erősítette meg babavárásuk hírét, a színésznő Cannes-ban mégis adott némi okot arra, hogy valóban igazak a híresztelések.

A cannes-i filmfesztivál elnöke, Pierre Lescure és Thierry Fremaux igazgató üdvözlik a színésznőt Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

A stílusos megjelenéséről ismert sztár egy gyönyörű Atelier Versace darabban tette tiszteletét a 69. cannes-i filmfesztivál megnyitóján, amely szépen kiemelte Blake egyre gömbölyűbb pocakját.

Csillogás, elegancia és francia sikk

Idén 69. alkalommal gyűlnek össze művészek és filmrajongók Cannes-ban. Az ünnepi filmszemle Woody Allen legújabb alkotásának vetítésével kezdődik, de csak miután bevonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Lássuk, ezúttal milyen ruhakölteményeket választottak kedvenceink: kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.