A Thor sztárja, Chris Hemsworth soha többé nem fogy le egy szerep kedvéért sem

"Forrás: AFP/Justin Tallis " -
színész Chris Hemsworth Thor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején az egész világot megrázta a csontsoványra fogyott Chris Hemsworth látványa, aki A tenger szívében forgatása miatt szabadult meg a kilóktól. A színész mindenkit megnyugtatott: nem lesz többé ilyen.

Mint arról mi is beszámoltunk, hogy a 33 éves színész egy szerep kedvéért szinte csontvázzá fogyott még múlt év novemberében. Chris az Instagramján, egy poén kíséretében rakta ki a képet.

„Most próbáltam ki egy új diétás programot/edzéstervet. A neve „Elveszve a Tengeren”. Nem ajánlanám”

Forrás: Instagram / Chris Hemsworth

Az amúgy sem túlsúlyos, sőt szinte minden más filmjében kiváló formában látható színész 15 kilogrammot fogyott a szerep kedvéért, és most úgy tűnik, hogy posztjával ellentétben

cseppet sem találta akkora poénnak a dolgot.

„Nem hiszem, hogy megint megcsinálnék valaha is egy ilyen szintű fogyást: egyszerűen túl kimerítő. Egyszerűbb módja is van annak, hogy elérjük ugyanezt a hatást. A kamerával való trükközésre meg ilyesmikre gondolok” – mondta nemrég Hemsworth.

Forrás: Instagram/chrishemsworth

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.