Teodóra, a Life.hu és Katus Attila BikiniBody programjának győztese közel öt hete kezdett bele az életmódváltásba. Megkérdeztük tőle, hogy érzi magát, és mi változott azóta, hogy egy profi edző és dietetikus figyeli a munkáját.

Mióta tart Attilával a közös munkátok? Április 18-án indult a program, úgyhogy már az ötödik hétben járunk. 

Teodóra és Katus AttilaForrás: Kovács Teodóra

Mennyit edzel egy héten? Heti hat edzésem van. Kétszer személyi edzésre járok Attilához, kétszer aerobikra, és Attila kérése szerint hetente kétszer megyek futni. 

Futás nélkül nincs BikiniBody
Katus Attila a heti kétszeri futást javasolta a BikiniBody győztesének, Teodórának a személyi edzések és az aerobikórák mellett. Ő pedig rendre teljesíti is az elvárást, habár túl sok kilométert még nem bír, a táv egyre jobban növekszik. Nézd meg a futásáról készült videót!

Mi volt a legnehezebb az elmúlt hetekben? Az edzéseken vannak még olyan feladatok, amiket nehezen tudok megcsinálni, de megpróbálom a maximumot teljesíteni. 

Forrás: Dreamstime

Mit élvezel legjobban a közös munkában? A biztatást, kedvességet, a jó hangulatot, a hatékony edzést. Nagyon jó egy hozzáértő csapat kezében lenni. 
Volt, hogy kihagytál edzést, vagy esetleg bűnöztél édességgel? Mindegyik edzésen részt vettem, egyetlenegyet sem hagytam ki. Bűnözni sem bűnözök, mert napi szinten egyeztetek Abonyi Orsi dietetikussal, hogy milyen ételeket javasol, edzés előtt, után, valamint szabadnapon.  

TeodóraForrás: Kovács Teodóra

Voltak mélypontok? Eddig még szerencsére nem, amiben valószínűleg nagy szerepe van a lelkesítő közegnek. Reggelente néha tudnék még tovább aludni, de ezt leszámítva testileg és lelkileg is rendben vagyok. 
Mennyit fogytál? Eddig 3 kilót.

Katus Attila: "Ne akarj minden eszközt bevetve, az egészségedet feláldozva a legjobban kinézni. Inkább élj egészségesen!"

Katus Attila, aki a BikiniBody program keretein belül egy fiatal lánynak, Teodórának az életmódváltását segíti és felügyeli, ezúttal arról ír, hogy milyen az ideális női test, és hogyan kell látni a különböző fogyókúrákat és diétákat, illetve miért kell ezek helyett az egészséges életet választani. Olvasd el Attila beszámolóját!