Csak egy átlagos Instagram-posztnak indult, végül hatalmas vita kerekedett belőle. Íme, a 21 éves Naomi Jael története.

Legyen gyerekes vagy nem gyerekes, a nyilvános szoptatás egyike azon megosztó témáknak, amelyekről mindenkinek megvan a maga véleménye. A Németországban élő Naomi Jaelnek 10 hónapja született meg kisfia, aki természetesen egy esküvőre is elkísérte a 21 éves anyukát.

Forrás: Naomi Jael

És ahogyan az ilyenkor lenni szokott, az este folyamán meg is kellett szoptatnia - ezt a pillanatot örökítette meg, és tette fel Instagram-oldalára. 

Amikor egy esküvőn vagy, estélyiben és magas sarkúban, és a kisbabád éhes lesz - írta a fotó alá. Amikor Naomi másnap felébredt, nem hitt a szemének: több ezer lájkot kapott, rengeteg kommentet, és még egy sor szülős-babás oldal is közzétette profilján. Persze a kommentelők között nem egy akadt, aki felháborodásának adott hangott a fotó alatt.

Nekik címezve írta át a képaláírását a következőre: "Bárki, akit felháborított a kép: az esküvői ceremónia alatt, a templomban is megetettem a kisfiamat. Itt, Németországban nem lesznek dühösek miatta.Ezért vannak a cicik! Mert Isten azért adta a melleket, hogy megetessük velük a kisbabánkat - fogalmazott. 

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk
Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!