Sztárok, akik képesek voltak felszedni 30 kilót egy szerep kedvéért

szerep színészet hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz.

Renée Zellweger

A színésznő immáron harmadszor játssza el a híres szingli, Bridget Jones karakterét. Az első és a második rész után is hatalmas lelki terhet jelentett számára a plusz 15 kiló leadása, ennek ellenére újra bevállalta a hízókúrát a szerep kedvéért.

Renée Zellweger többször is bevállalta a hízókúrát Bridget Jones szerepe kedvéért Forrás: AFP

Charlize Theron

A rém sorozatgyilkosaként leborotvált szemöldökkel és plusz 20 kilóval jelent meg a filmvásznon. Merőben szokatlan volt így látni a mindig csinos és vékony színésznőt, aki Oscar-díjat nyert az alakításáért.

Charlize Theronnak megérte felszednie a pluszkilókat – az alakításáért 2004-ben Oscar-díjat kapott Forrás: AFP

Ryan Gosling

Az immáron kétgyermekes apuka korábban 30 kilót hízott egy szerepért, amit végül meg sem kapott. Pedig mindent beleadott: amikor szomjas volt, fagyit olvasztott, és azt itta víz helyett. Peter Jackson mégis visszautasította őt, a Komfortos mennyország című film férfi főszerepét végül Mark Wahlberg kapta.

Ryan Gosling egy filmszerepért hízott meg, majd egy évvel később már tökéletesen kigyúrt testtel szerepelt a Őrült, bolondos szerelemben Forrás: Northfoto, AFP

Robert De Niro

A Dühöngő bika forgatását De Niro legjobb formájában kezdték el, de aztán le kellett állni a munkával, hogy felszedhessen 27 kilót. A film elején ugyanis bokszolót, később viszont humorista exsportolót játszott De Niro. A mértéktelen tésztaevés hamar meghozta a gyümölcsét, néhány hónap után folytatták a forgatást.

Robert De Niro ugyanazért a filmért gyúrta ki magát, majd hízott meg Forrás: AFP

George Clooney

A szívtipró Clooney nagyon nehezen viselte a 20 kiló fölösleget, amit a 2007-es Syriana című film kedvéért szedett magára. A forgatás után neki is látott a diétának, hiszen nemcsak a sármját, a gerincét is megterhelték a plusz kilók.

George Clooney is bevállalta a pluszkilókat egy szerep kedvéért Forrás: AFP

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá

Korábban azokat a színészeket és színésznőket is összeszedtük, akik több tíz kilót fogytak egy szerep kedvéért! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.