Iszak Eszti megmutatta smink nélküli arcát

modell műsorvezető Balatonfüred szelfi Iszak Eszter smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak teljesen natúr arccal.

Aki szép, az reggel is szép - hangzik az ismert sláger dalszövege, ami Iszak Eszterre is igaz a legutóbb közzétett szelfije alapján.

Forrás: Instagram/Iszak Eszter

A műsorvezető a Balatonnál köszöntötte a napot, ennek örömére pedig smink nélkül mutatta meg natúr énjét követőinek Instagram oldalán. Jól áll neki a természetesség!

Kim Kardashiannak húgától, Kylie Jennertől kell tanulnia lassan a szexiskedésthttp://www.life.hu/trend/20160511-kylie-jenner-valosagsow-sztar-fekete-borruhaban-szexiskedik.htmlFeszes bőrruha és merész dekoltázs: alig hisszük el, hogy a Kardashian-Jenner família üdvöskéje még csak 18 éves. TrendOrigoTütü a javából! Habos-babos sütemény lett Rihannábólhttp://www.life.hu/trend/20160527-rihanna-enekesno-zold-tutu-ruhaja.htmlNem ezt szoktuk meg a pucérkodásáról és sokszor hajmeresztő szereléseiről elhíresült énekesnőtől. Nézd meg, mit kapott magára egy átlagos hétköznapon Rihanna! Trend--29 éves lett az egyik legsikeresebb magyar modell - Boldog szülinapot, Mihalik Enikő!http://www.life.hu/trend/20160511-mihalik-eniko-magyar-modell-29-eves-lett.htmlÁllítólag nem tervezte, hogy modell lesz, mára azonban az egyik legkeresettebb a szakmában. Május 11-én ünnepli születésnapját a békéscsabai szépség. TrendOrigoBudapesti divat külföldi szemmel: így látnak minket New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20160510-igy-oltoznek-a-budapesti-nok-egy-new-york-i-divatoldal-szerint.htmlA világhírű WWD oldal szerint a mintás blúzok, a leggingsek és a nagy sálak hazája vagyunk. Trend--A seggbe húzott nadrág és fürdőruha lesz az idei nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20160509-a-fenekbe-huzott-furdoruha-lesz-az-idei-nyar-slagere.htmlAz össze nem érő comboknak leáldozott: az előrejelzések szerint a következő hónapokban fel kell készülnünk a magasra húzott bikinialsókra és az ezáltal jól láthatóvá váló popsik idejére. TrendOrigoDurva allergiás reakciót váltott ki egy rúzs egy fiatal lánynálhttp://www.life.hu/trend/20160506-lily-cleopatra-maurice-lanynal-durva-allergias-reakciot-valtott-ki-egy-ruzs.htmlEgy floridai lány közösségi oldalán osztotta meg, mit művelt ajkaival az újonnan vásárolt rúzsa. Sokkoló képek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.