Vírusként terjed az interneten az a poszt, amiben egy diák panaszt elmel egy óriási áruházlánc ellen. A lány az elvileg méretének megfelelő nadrágot szerette volna felpróbálni, de az túl szűknek bizonyult.

Sokáig küzdött az öltözőben Ruth Clemens, hogy magára erőltesse az általa kiszemelt nadrágot. Hiába vásárol magának minden más boltban 14-es méretű farmert, ennek a divatcégnek a nadrágjai nem akartak rá feljönni. 

Forrás: Facebook/Ruth Clemens

Ruth csalódottan hagyta ott az üzletet, de nem hagyta szó nélkül rossz élményét. Egy fotó kíséretében kiposztolta a történteket. Azt írja, a cég által gyártott farmerek irreálisan kicsik, történetét több mint 8 ezren osztották meg a közösségi oldalon. Nem vagyok túlsúlyos, (nem mintha ez számítana) a testem nagyon is átlagos” - írta Ruth. Hozzátette, magassága miatt így is nehezen talál magának nadrágot, és nem érti, miért kell olyan kicsire gyártani a farmereket. “Túl kövér lennék ahhoz, hogy beleférjek az átlagos méretekbe?” - tette fel kérdését a lány. Ruth legnagyobb meglepetésére az üzletlánc is reagált a panaszra. “Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen rossz élményekkel távoztál. Mindig azt szeretnénk, ha az ügyfeleinknek élvezetes lenne a vásárlás. Világszerte vannak üzleteink, így a méretezés eltérő lehet, de értékelünk minden visszajelzést” - írták.