Kemény munkával érte el a 29 éves lány, hogy mindenki által irigyelt hátsója legyen, de hiába van most tökéletesen kerek popsija, a rosszindulatú emberek így is betámadták.

Nem csoda, hogy Liza Parker büszke a hátsójára, amit ráadásul nem is plasztikai műtétek sorozatával ért el. Egy éve már, hogy követi Kayla Itsines tippjeit, aki a tökéletes bikinialak eléréséhez nyújt mindenkinek útmutatást.

Forrás: Instagram/Liza Parker

A képek tanulsága szerint, tanácsai hatásosak, hiszen Lizának olyan formás feneket varázsoltak a tippek, amilyenről álmodni sem mert. A nagy átalakulásról előtte-utána fotót is közzétett, de nagyon elszomorították az emberek reakciói.

Forrás: Instagram/Liza Parker

Sokan azzal vádolják, hogy photoshop, vagy éppen plasztikai műtét áll a kerek hátsó hátterében, nem pedig az edzés. “Nem kellene, hogy zavarjanak ezek a hozzászólások, de zavarnak. Teljesen hazugság, amikkel vádolnak. Nagyon rosszul esnek” - mondta Liza, aki hozzátette, folyamatosan dokumentálta átalakulását, így nem is érti, hogyan vádolhatják ilyesmivel - írja a Daily Mail.