Hogyan nevelj pszichopatát - A világ legbizarrabb játékai

bizarr szülő játék család játék 2016 gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedves plüssmaci vagy görkoris Barbie már a múlté, eljött a csinos gyerekkényszerzubbonyok és a kakigyurmák ideje. Nyugi, mi is csak pislogtunk a következő játékok láttán, és azon gondolkodtunk, vajon mi járhatott ezen bizarr játékok tervezőinek fejében?

Ha kicsit kutakodik az ember a neten, egy csomó furcsa dologra és még furcsább gyerekjátékra lehet lelni, mi most kiválasztottuk a szerintünk legbizarrabbakat.

Kényszerzubbony gyerekeknek

Folyamatosan pörög és rosszalkodik a gyerkőc? Itt a megoldás! Húzz rá csinos, kifejezetten gyerekeknek készült muszájkabátot. Kíváncsiak lennénk, hogy vajon hány szülőt segített már ki ez a praktikus kis "játék" őrjöngő gyereke megfékezésében.

Forrás: Control Toys

Kakigyurma

Gyurmázz magadnak saját, személyre szabott kakit, és turbózd fel kukoricával, hogy még gusztustalanabb legyen a végeredmény. Most komolyan, ezt valaki tényleg megveszi a gyerekének?

Babát váró baba

Még hogy a gólya hozza a kisbabát... Jelen esetben a kisbaba maga szüli meg a saját kisbabáját. Ha valaki ezt a játékot veszi meg a gyerekének, jó, ha előre felkészül a lurkó kínos kérdéseire is.

Forrás: spellingmistakescostlives.com

Csináld magad vazektómia

A DIY-mozgalom úgyis a virágkorát éli, nem igaz? Vegyél gyermekednek egy csináld magad vazektómiaszettet, hogy már gyerekkorában begyakorolhassa a műveletet, hogy aztán felnőtt korában – ha szüksége lesz rá – ne kelljen orvoshoz fordulnia. Őrület.

Forrás: Blue Q

Borotválható szőrös baba

Szőrös hónalj? Ugyan már, az olyan 80-as évek! Tanítsd meg a gyerekedet a legújabb trendekre, verd bele idejében a fejébe, hogy a a sima bőr a hosszú élet titka. Ez a minden testtáján szőrös baba tökéletes lesz a gyakorláshoz.

Forrás: Molly

Támogatott tartalom

Nyaralás gyerekkel - Kerüld el a bőröndkáoszt!http://www.life.hu/csalad/20160621-utazas-gyerekkel-igy-keruld-el-a-borondkaoszt.htmlNyaralni készültök, ráadásul gyerkőcökkel? Legyél úrrá a bőröndkáoszon! Kövesd tippjeinket, és könnyítsd meg a készülődést! Család--A vallás mindenekfelett - Sztárok a szcientológia hálójábanhttp://www.life.hu/csalad/20160620-sztarok-akik-a-szcientologia-vallasat-gyakoroljak.htmlXenu, a galaxis gonosz ura 75 millió évvel ezelőtt űrlényeket ejtett foglyul, hibernálta őket, majd a Föld egyik tűzhányójába dobta a fagyasztott testeket, a vulkánt pedig felrobbantotta. Ezután az űrlények kiszabaduló lelkét felfogta egy lélekszívóval, és megtisztítva szabadon engedte őket. Ezek a lelkek, azaz a thetánok az evolúció során az emberi testekben találtak új otthonra. CsaládAFPNyaralni készülsz? Így készülj fel a zsebesek ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-zsebtolvajok-leggyakoribb-trukkjei-a-nyaralas-alatt.htmlEljött a nyaralások, városnézések, barangolások időszaka - ezzel együtt pedig a zsebtolvajok ideje is. Hogy a családi nyaralást ne keserítse meg az eurókkal tömött pénztárcád eltűnése, érdemes az alábbi tanácsokat megfogadnod. CsaládOrigoHírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-legsikeresebb-csaladok-hollywoodban.htmlA vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok. CsaládAFPBiztosan készen állsz a nyaralásra? Tippek családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20160608-utazasi-tippek-csaladoknak-a-nyarra.htmlGyerekkel nyaralni? Nem kis kihívás, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés. Egy a fontos, tervezz előre, és a helyszín, a programok és a közlekedési eszköz kiválasztásánál gondolkozz egy kicsit gyerekfejjel is. Segítünk! CsaládOrigo7 dolog, amiben megváltozik az életed 30 feletthttp://www.life.hu/csalad/20160606-10-dolog-ami-megvaltozik-az-eletedben-az-oregedessel.htmlHúszévesen kiröhögted szüleidet vagy harminc feletti ismerőseidet unalmas, otthon töltött szombat estéik miatt? Manapság mit nem adnál, ha a hét minden napját unalmasan, otthon, az ágyadban pihengetve tölthetnéd? Észre sem veszed, de az évek múlásával te is, és a környezeted is rengeteget változik - vajon az alábbiak közül rád melyik igaz? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.