Döbbenet! Így néz ki egy 50 éves nő teste: Fotók!

alak kor feszes bőr test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem hisz a szemének, amikor megpillantja az 50 éves Ye Wen fotóit, ugyanis a kínai nő olyan bombaformában van, akár egy 20 éves.

Nem csoda, hogy vírusként terjed Ye Wen fotója. Az emberek ámultan nézik az 50 éves anyuka képeit, és nem hisznek a szemüknek, ugyanis a kínai nő letagadhatna korából akár harminc évet is.

Elég egy pillantást vetni a képre, hogy megértsük az emberek döbbenetét. Nincs ránc, vagy súlyfelesleg, csak feszes test. Ye Wen 30 éves kora óta rendszeresen sportol: úszik és hetente két vagy három alkalommal ellátogat az edzőterembe is. Mindössze ennyi a titka a bombaalakjának, vagy legalábbis ennyit árult el nekünk.

Felér egy brutális kínzással! Ez történik a testeddel, ha nem iszol elég vizethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-feler-egy-brutalis-kinzassal-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-iszol-eleg-vizet.htmlAz emberi szervezet 70%-át víz teszi ki: ez felel az anyagcseréért és vérkeringésért, a méregtelenítésért és testünk hőszabályozásáért. De a szép bőrnek is elengedhetetlen feltétele testünk belső hidratálása, ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fáradtságot és a fejfájást éppen a dehidratáltság okozza. Ez Zsír!OrigoÍgy még nem láthattad Tóth Verát! Elképesztő formában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160628-toth-vera-lefogyott-elkepeszto-formaban-van-az-enekesno.htmlAz énekesnő már bátran belevetheti magát a nyárba, hiszen rengeteget fogyott! Nagyon régóta küzd feleslegével, de úgy tűnik, sikerült hatásosan felvennie a harcot a kilókkal. Ez Zsír!OrigoElképesztő sikerrel zárult BikiniBody programunk! Ennyit változott Teodóra 10 hét alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-katus-attila-utolso-beszamoloja-a-bikinibody-programrol-es-teodora-atalakulasarol.htmlElérkeztünk a 10 hetes BikiniBody programunk végéhez, amelynek kitűzött célja az volt, hogy 2 hónap alatt Teodóra példáján keresztül mutassuk be az olvasóknak, hogy szakemberek segítségével hogyan tudjuk az egészségi és fittségi állapotunkat növelni és ezzel együtt alakunkat és gondolkodásmódunkat formálni. Olvasd el Katus Attila utolsó beszámolóját! Ez Zsír!OrigoKiderült! Ennyit fogynak a focisták egy meccs alatt http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-ennyit-kilotol-szabadulnak-meg-a-focistak-egy-meccs-alatt-friss-kutatas.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n, mely végül vereséggel végződött. Most kiderült, hogy mekkora feleslegtől szabadultak meg a srácok. Ez Zsír!--Átalakult Muri Enikő! Rengeteget fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-muri-eniko-a-budapesti-operettszinhaz-szinesznoje-nagyon-sokat-fogyott.htmlSosem panaszkodhatott alakjára Muri Enikő, hiszen nem volt rajta felesleg, ám most sokkal vékonyabb a sztár, mint valaha. Ez Zsír!--Bikiniben napoztatja dús idomait Ashley Graham http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-bikiniben-napoztatja-dus-idomait-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA plus size modell megmutatta, hogyan töltötte ezt a forró hétvégét. És mi mással is üthetné el az időt a rekkenő hőségben, ha nem napfürdőzéssel? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.